Sega za sex sekogas se ima nekoj,inače 39 imam,ama kako 25 se čuvstvuvam,ako nemam ke si najdam nekoj,ama denes site sakaat sex,I site imaat nekoj
Ако сум сам и не сум во романтична врска се издржува и без секс, сум немал година и пол две... а сега откако имам девојка сакам секој ден.
Можам со години. Додуша последен пат имав пред некои 10 месеци, пред тоа ми се има случено и 3 години да немам воопшто, сега си апстинирам и супер ми е
Може без секс и те како. Зависи од моменталната ситуација, обврски и ред други работи. Може со години, потпишувам
Зависи дали сум во врска или не.Од врска до врска сум имала разлика по 2-3 години.Што значи долго сум функционирала така.Еве сега сум 2 месеца скоро без секс ама немав ни време да мислам на тоа.Така да може да се издржи.
Не се умира без секс, сингл луѓето како "преживуваат"? За доживување оргазам има и други начини, а без секс ко чин се можи и цел живот. Но ако има партнер до тебе, тоа не е изводливо.
Абе може да се издржи ама од шо мака да издрувам? Неебица е страшна работа сите проблеми ги прават или неебани или недоебани