јас немам дечко, и тоа веќе подолго време, не го сфаќам концептот на one night stand искрено, сум пробала 2 пати и сум сфатила дека не е тоа за мене, така да може да се каже дека поприлично долг период сум немала односи само вториот пат кога се случи сексот за 1 ноќ, тоа беше пред 4 месеци, а претходно апстинирав сигурно 6 месеци и можам да кажам дека беше mindblowing јас и кога сум имала дечко секогаш сум давала се од себе кога ќе дошло до секс, ама сепак мислам дека голема улога игра и долгото апстинирање - чуда правиш во креветот.....на масата...во кадата...
најповеќе имам издржано 6 месеци но имав ужасна потреба кој ќе каже спротивно лаже и самите знаеме со дечко ми имаме секс на 2 3 дена зависи расположение желба итн но ако треба некогаш да се издржи и да се стегнат заби ќе се издржи без разлика на какви околности кога се сака све се можи
Сум издржала 18год ама коа почнав гледам дека нема потреба од издржување инаку онака 4-5 месеци, не од желба, морав. Инако желба, ехеее...
Nightwalker не те прави помалку машко тоа но сепак рака ти пуштам за издржливоста ваквите како тебе се чиста реткост
Nie so deckomi imame redoven seks skoro 2god.i mozam da izdrzam 1-2 dena,posle vtoriot den sne i dvajvata mn.nervozni
Јас сум издржала подолг период и тоа откако ја изгубив невиноста еден период немав секс. Сум имала и други периоди па сум издржала. Желба има, ама некогаш ете мора да се издржи.
Не Nightwalker тоа те прави поинаков од другите јас познавам машки кои подолго време од тебе немале секс да се машки со секоја смисла на зборот сепак секоја чест за издржливоста Позззззззз
Не те прави воопшто (не) машко. Напротив ти си машко во правилна смисла на зборот. Значи не е битно колку време ќе се помине без секс, битно е тоа да се направи со некој што навистина ќе го сакаш да го направиш тоа. Па сексот не е само физичка работа, општа механика, мораш да споделиш чувства во него, ние не сме роботи,, животни, ние сме ЛУЃЕ.
Taка е ама кај машките поретко успева тоа ако чекат некоја што ја сакаат за да имаат секс за да се ги задоволаат потребите може долго време да помине па како ќе си ги задоволаат потребите ??? А иначе тоа погоре само за женските важи тоа познавам машки кои имале секс само за да си ги задоволаат потребите Секоја чест за исклучоците http://www.crnobelo.com/zivot/ljubov-i- ... v-bez-seks
1 ден без секс може да се издрже,ама без оргазам не може да се издржи затоа девојки ако немате партнер можете и сами.