1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку долго може да се издржи без секс?

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 7 февруари 2010.

1. sirena4

sirena4 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    23
    дечкоми е во странство и сум немала 6 месеци но сум издржувала и повеке,немам некоја голем апотреба од секс, ако е до мене секако дека би имала мислам допири погледи :D :D :D :D но не до мене и знам дека нема со кого, а кога е тука секој ден :) :) :) надокнадуваме за изгубеното време :D :D :D

2. model-78

model-78 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    ne mnogu dolgo max dva dena i veke sum vo pozaicija strelec...

3. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    кога бев на одмор скоро месец... ама после надокнадивме.. инаку ден два и после не фаќа лудото :rofl:

4. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    јас немам дечко :( што значи не можам да имам секс :///// (според вас) А ? :rofl: :rofl: ;)

5. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Колку што мора ;) . Две бремености, две породувања, зараснување на рани, бебешки грчеви и неспиење...
    Едно е кога човек е без обврски, друго е кога има причина/и и апстиненцијата е сосема нормална.

6. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Многу, само колку е здраво е веќе друго прашање :).

На Phyramide и simoncelicius им се допаѓа ова.
  7. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Ох апстиненцијо до кога вака? многу се издрзува еве сега знам :!: од редовен до никаков значи секогас од крајност во крајност

8. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.097
    Никогаш не го ставам таму паметот! Сметам дека можам подолго да издржам без секс! :$
    Јес да прво сакам да го видам дечко ми, па откако ќе го видам-следи гушкање со кое не се задоволувам ... :lol: ама можам да издржам и да одолеам на тоа искушение! :wasntme:

Ал није до мене... :tmi: :rofl: :rofl:

9. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123
    Може се се може, не е убаво човек да биде зависен од ништо , па дури и од сексот

10. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    сум издржала бес секс само 7 месеци Богами тој период не ми ни пагаше на памет на тоа покрај сите проблеми

11. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    16, 17, 18 па и 19 години, зависи :D

Абе може да се издржи, ама ти удира во мозок дефинитивно :( Надразнета си, нервозна си, не ти се сите овци на број, хормониве не ти даваат нормално функционирање, реагираш агресивно. Не бе - апстинирање не е на арно. Тврдам и од лично искуство.
    Шеташ бре ко будала, буљиш све живо у дуќан шо би се рекло.

Чиче дај да видам шо мастики продаваш? ^_^

Најдолго што сум апстинирала мислам дека било 4 месеци, фала Богу. Пу пу. Скраја да е. Тогаш веќе од избезуменост не знаеш шо праиш. Не е дека нон стоп шеташ ко напален мајмун ама на моменти ти надоаѓа криза и те како.
    Шо би рекла една моја другарка во тек на една сексуална Сахара - абе ми треба мушко тело, ако сака на грб нека ми легне, само да осетам тежина бе да ме налегне онака, асално! :rofl:

Море кој ги измислил дилдата и вибраторите алал нека му е, без нив па веќе стварно не можам да замислам како би опстанала една нормална, женска единка која ете - нема можност за секс. Го решаваат проблемот делумично...колку толку :worried:

На aaaaa, Marilyn-Monroe, TeddyGrey и 2 други им се допаѓа ова.
  12. BloodyDude

BloodyDude Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0

13. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    од кога раскинав со бившиот немав секс добри 9 месеци и сватив дека е многу лошо да немаш секс подолго време :D :D

14. verica94

verica94 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    28
    девојките трпат и по година и повеке..
    али машкиве ни недела не трпат... шо е сигурно сигурно си е

15. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    ^ Ауу браво за тие девојки што трпат толку.... :o
    Јас не би, фала!

16. Antonija123

Antonija123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    73
    Па за мене можам да кажам попрво ќе "трпам" отколку да барам некој-кој било, и не е тоа трпење, што, и јас сум била во ситуација да не сум во врска подолго време и немав секс, а имав шанси за тоа, но не сакам секс без обврски, па не ни размислував на таков начин, што ќе ти биде ако немаш секс одреден период? на крајот на краиштата постои и мастурбација И не разбирам некои мажи кога ќе слушнам, а во последно време и жени до душе што ми е уште почудно "не можам без секс"... Никој не умрел од немање секс... И да сум издржала две и пол години без односи, па ништо не ми фали сега, и во иднина можам да издржам без секс онолку колку и да е... И мојата мајка остана вдовица на 30 години, па во животот немала после тоа ниту еден маж, па што и фали неа? Ништо, посмирена и поурамнотежена особа јас не сум запознала во животот..не можело да се издржи без секс, па не може човек да издржи без нешто кога постојано мисли на тоа, нормално. Има во овој живот поголеми недостатоци од немањето на секс ама ваљда индивидуално е.. тоа е..

На mimiiiii, baby-star и eli25 им се допаѓа ова.
  17. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.882
    Допаѓања:
    4.452
    Девојки, па не е крај на светот. Немам имано 3 години, и сеуште сум жива и функционирам.

На Triumf, srcekrsacka и anastasijaki им се допаѓа ова.
  18. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Епа до пола година! Е така си е кога дечкото не ми е тука :devil:

19. MarioCasas

MarioCasas Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2012
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    111
    jas mislam deka potrebata e ista samo sto kaj nas maskite e mnogu po istaknata zelbata za sex :) inace bi imal i sekoj den po 6 pati dokolku bi imalo so kogo hahahah:)

20. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Јас сеуште не сум сексуално активна така да незнам колку би можела да издржам :lol: А инаку сум во врска повеќе од една година..дечко ми го има правено тоа, ама да ме почека мене треба барем уште малку :D Искрено се чудам како издржува, имаме зборувано за ова, ама тој само ми зборува дека од што ме сакал, ќе ме чекал колку што е потребно ..и уште колку ќе може да издржи секако :D Затоа многу си го сакам што ме разбира,поготово за тие работи, ма да понекогаш имам некое чуство дека го измачувам :| Ама се додека тој вели дека може да издржи,бидејќи доволно му е тоа што сме заедно, добро е :lol: