Секако дека може да се издржи многу долго без секс,све е до мозокот,како ке го програмираш,и не се сложувам дака ние машките неможеме да издржиме повеке од вас девојките,дури мислам дека вие имате поголема потреба од нас.
не се мора бе све е тоа до расположението сум издржвала без секс и по една година и гес вуат PREZIVEAV е сега со дечкоми сме 2 години заедно и период се случва секој ден да имаме период еднаш неделно имаме значи пак ќе речам све е до тоа каков период ќе ве фати и до расположението...
Имајќи в предвид дека дечко ми е на факс надвор од земјава.. па си издржуваме и двајцата по 2 недели, 3 , 4, ама најдолго месец ипол Затоа кога е тука надоместуваме With interest!!
Се зависи од ситуација и расположение.. ако се нема партнер тогаш сакаш нејкеш нема.. а и зависи каков партнер далечина работа и слично некогаш и 2дена не се издржува некогаш и недела дена...
Јас издржав скоро година и пол без секс... Кога имав партнер и јас мислев дека нема да можам да издржам ни две недели, ама видов дека сум можела.. Поголемиот дел од таа година и пол не ни имав желба, и после долго време ми се врати желбата. Не дека и сега нешто премногу ја имам, ама повеќе од порано. Башка кој рекол дека секогаш е потребен маж, за да бидеме задоволени?!
Izvini vaka,ama studii u stranstvo ....Jas so uste 30 sogragjani sme na studii vo stranstvo i site si imaat decko/devojka vo Makedonija ama se vara nenormalno i od onoj koj sto ne ocekuvas voopsto,od ocevidstvo ti kazuvam.Taka da ne bi rekla deka "izdrzuva" bez seks 2-3 nedeli.Sorry ama taka e