И што сега демек и кажа дека дечко и ја изневерува...абе многу видовити луѓе има по форрумов...интересно...
Прашањево е тотално небулозно, колку долго можело да се издржи без секс? Може да се издржи цел живот и се е до главата а не дека некој има физичка потреба за секс. Исто како што може да свршите без да се пипнете доколку си ја пуштите фантазијата.
Еве бе, си пишува на интернет: „Полов однос, полово општење или секс (од лат. sexus, „пол“) означува чин помеѓу две или повеќе личности или животни. Сексуалниот одност е едно од основните човекови потреби, заедно со воздухот, водата и храната, а научно е покажано дека без секс мажите не можат да издржат повеќе од осум денови, додека жените девет денови и 14 часа, освен ако последниот полов однос бил пред полноќ, во тој случај, времетраењето се скратува на девет денови. Доколку овој период биде надминат и лицето нема секс, се јавуваат симптоми на настинка, пецкање по дланките и стапалата, а можна е и вртоглавица“ Од Викиредија
Целиот живот издржувам без секс. Хахаа сум го немала до сега,и успевам да му одолеам и сеуште да живеам без него!
Хахахаха извор: Викиредија, е стварно сум убедена... А можеш ли да посочиш кој го докажал тоа, колку луѓе биле вклучени во истражувањето, каде е извршено истражувањето??? А кај оние луѓе кои се заколнуваат на целибат, мислам на свештениците и монашките заедници, бидејќи нели се заколнати за цел живот, ме интересира дали симптомите резултираат со настинка, како издржуваат со тоа пецкањето (нели им е непријатно) и како се справуваат со вртоглавицата???
ЈА пошо сум спортиста не тераат у клубот да апстинираме од секс и дркање , демек како природен допинг особено пред важни утакмици па тестостеронот се качува двеста, па како што ги глеам у публика после мислам дека преку фармерки ке и го збрцам на некоја , иначе две недели сигурно , али после меч се цедам за цел месец.....
Pred 3 meseci se preseliv vo Gernanija a so decko mi sme zaedno 2ipol godini, prvite denovi odve mislam deka ke poludev, bev luda za seks i koga i da se videv so decko mi na skype mi idese da svrsam no eve veke se e ok i nemam tolku golem problem no sepak mislam deka nema da mi bide loso da go imam decko mi do mene inace pred da se preselam ne mozev da izdrzam poveke od 3 dena bez seks