Јадам многуу благоо секој ден.. само што ќе ги отворам очите јадам благо се дурии да спијаам.. јадам ми се случва некогаш и на среде ноќ да станам и да јадам благоо.. амаа се чудам како до сега се немам здебелено од толку јадење благоо
Претерано многу посебно во стресни ситуации знам да си купам 200 грамско и да си го изедам сама и после тоа ме гризе совест нормално поради тежина и изгледот .
И јас се трудам да го намалам, ама не бива. Не можам без благо. Знам дека не чини толку многу да се јаде благо, ама што да правам. Ќе ме гризе совест ако не каснам нешто благичко.
Јас кога јадам благо, навистина многу јадам, ама затоа одредени периоди си правам пауза од благо, бидејќи знам дека на малку нема да застанам, па ќе си одредам некој период кога си јадам само умерени количини суво овошје и друго ништо (од страна на благо)
Премногу благо јадам,дури претерано и лошо е не е за фалење. Во чај/кафе по 4 лажици шеќер,инаку по 3-4 чоколатца на ден,ако најдам 100-грамско супер,едно пакетче ресани не ме крпи обавезно и второ. Единствено ишлери не можам цело паковање да изедам,многу ми се благи,и нормално ако јадеме во слаткара повеќе од едно колаче не ми се јаде. Ама купечко благо.... Чоколади,ресани,наполитанки,стапчиња,медењаци подалеку од мене
Обожавам благо , јадам по малку скоро секој ден а се обидувам колку можам да намалам зашто со шеќерот си имам проблеми
Preterano mnogu zatoa sega imam prekun80kila a bev 55.Moram da go isfrlam blagoto od.ishranata zosto kako pominuvaat godinite se plasam da ne zabolam od dijabet.