Се купуваат преку интернет .Како тепих се некако,подоцна ноктите. Се лакираат со лак како тоа тепихот(иста боја да бидат),си тураат тие еве линк. https://www.youtube.com/watch?v=s1Fe_xpyIlI
Има и на бит пазар вакви,ама јас искрено не сум задоволна бидејќи после првиот ден одма иглегуваат и се прават како дупки,а имам пробано и преку нив со безбоен лак ама се спласнуваат тие и не изгледа убаво..
Не,не се тие такви! Знам какви се,но не се вакви како килим,поразлични се.Другарка ми има такви.(ЗНАМ ЗА КАКВИ ЗБОРУВАШ)Овие се набавуваат од нет и се скапи
Моментално имам точно 100 (без зацврстувачи,мат, база и топ) и толку мислам дека се доволно, а и ми помина опсесијата што ја имав, сега само ги трошам , веќе неколку месеци немам купено ниту еден. А инаку сите ми се употребливи, некои од малена ги имам повеќе од 1 година и супер се, ги чувам во кутии и ги чистам редовно, и до сега ниту еден не се исушил. Еве слики од неодамна
Видеото јас го постирав некој од челновите има некоја грешка. Види го најгорното мислење на преходната страна
Откако ги испофрлав исушените лакови, ми останаа уште околу 15 лакови. Во план сум да го зголемам бројот, зошто тоа е единствениот начин да се отарасам од одвратната навика да грицкам нокти.
Имам 13 и сите се во одлична состојба. -две нијанси на сино (Gabrini M 09, Golden Rose Paris 245) -три нијанси на розово (Miss Rose, Olivia 04, Golden Rose Paris 34) -еден лак во праска боја/ шеќерна (Gr Paris 237) -еден црн (Olivia 51) -два проѕирни (Olivia 01, Oriflame) -еден бел (Gabrini 02) -еден во една боја измеѓу сива и сина (Golden rose 44) -еден црвен (Golden rose 154) -и еден со светки