Јас немам многу, десетина, ама задоволна сум што правам и со тие. Мислам дека и 500 лакови да имаш, џабе ти е ако не знаеш како да ги употребиш.
Имам 15 лакови за нокти. 1. незнам точно која боја, мешавина од портокалова и црвена 2. темно син, 3. светло виолетов, 4. безбоен 5. фосфорно жолт, 6. фосфорно портокалов, 7. бордо, 8. бел, 9. златен, 10. светло црвен, 11. розев, 12. темно виолетов со светки, 13. темно црвено, 14. зелено и 15. светло сино
25-30 за жал само безбојниот си го користам.Пошто не сум таков тип кој обожава да се шминка,лакира и да оди на шопинг.
Вчера кај 16 фрлив 7 лакови и тоа: *3 base coat т.е. јас ги користев така,а тие беа за зацврстување. *2 црни: еден мат од Габрини и еден со сјај Оливиа *1 со срциња,како светки беа *1 со светки/глитер сребрени Малена И моментално имам 31 лакови.И за некој ден фрлам уште 4 тоа ќе бидат *Црвениот од Голден роус *Глитерот во разни бои од Голден роус *Беж боја Голден роус *Среебрно-бело боја Голден роус Па,ќе останат 27.Повеќе не купувам лакови!До 1ви септември гледам да исфрлам што повеќе.Бидејќи,а видам лак одма ми се лакира,а вака со помалку лакови,помалку ќе се лакирам.И сега пари ќе си берам за друго,не за лакови.
Имам само 6, но не ги користам многу, така да, доволно ми се. -Malena 51 (зелен) -Malena 25 (црвена нијанса) -Malena 78 (розе) -Malena 59 (ептен жолт) -Malena безбоен -Malena 2 (црн)
Јас има 10 лакчиња Тоа се: *Црвен (од Елегант) *Проѕирен со лилав отсјај (од Голден роус) *Портокалов (од Класикс) *Светло розев (од Малена) *Тиркизен (од амбрела) *Бордо т.е темно црвено (од Малена) *Проѕирен со златни светки (од Елегант) *Син (од Малена) *Црн (од Малена) *жолт(од Голден роус) Имам и 5 цртачи *Бел (од Голден роус) *Црн (од Голден роус) *Црвен (од Голден роус) *Зелен (од Голден роус) *Розев (од Голден роус)