22 Некни исфрлив 12-13,вчера добив еден поклон.Ги трошам со експресна брзина,морам!За до први септември да исфралам што повеќе.Бидејќи ако имам,секој ден ќе се лакирам и ќе заборавам на учењето .
Многу,не сакам ни да ги избројам. Опседната сум со лакови и на секое излегување на чаршија,ако ми останат пари веднаш купувам лак. Ама за џабе толку,подобро да имам 10тина и да ги користам а јас сигурно имам над 50 и неможам нели да се излакирам со сите и од стоење си се сушат мора да престанам да купувам барем некое време сум претерала
Imam okolu 40 mozhebi povekje ili pomalku, odamna ne su broela. So sestra mi se zaboravame vo kupuvanje, ednash imashe okolu 60 pa gi frlivme tie shto ne gi koristevme ili shto bea isusheni.Go namalivme brojot, no sega gledam povtorno kutijata za lakovi e polna
Темава ме иснпирираше да си ги подредам убаво и да си ги пребројам. Значи имам точно 65 лакови. Да, и јас се изненадив, не изгледаат како да се толку многу.
Порано постојано купував, имав од сите можни бои и нијанси. Сега некако си се ограничив на неколку бои што најчесто ги носам и само тие ги купувам. Крем и бордо ми се задолжителни, а од темните нијанси имам една убава тегетна и виолетова. За летово хит ми е ова лакче