И јас и сестра ми сега заедно имаме 9 лакчиња.Вчера 11 исфрливме.5 мој,6 на сестра ми.Еве сега ги имам: Цртачи(Nail Art): Golden Rose-Nail Art 103-Неонско розев Gabrini-Nail Art 2-Сребрен (вториот од лево) Top coat: Golden Rose Paris 01(го користам и како base coat) Manhattan Pro-Mat TopCoat Во боја: Golden Rose Paris-Црн(бројче незнам ) Malena 53 -Розе-праска боја(неможам да најдам слика) Мalena 56-Праска боја(неможам да најдам слика) Glitter: Golden Rose Paris 70 Virtual street fashion vinylmania diamond gloss 48 Овај од Lefkada ми е,омилен. Ќе ги сликам и ќе ви ги кажам поубо. Малената ќе ги фрлам за една недела
Имам околу 30 лакови да е жива и здрава мајка ми недај боже да влезе во продавница за шминки аии .. преку два дена доаѓа со по 2 лака
Имам околу 40,сите се различни нијанси, мат, со светки, од различни фирми се а имам и 2 подлоги и 3 top coat.
30-тина ама има некој што се исушеле пошто ретко се лакирам од нив,а тие стандардните си ги обновувам кога ке се потрошат па во меѓу време и други ке си земам
Околу 20, ама не ги користам многу. Порано ми беше интересно секој ден различен лак, па те вака нацртани па те така.. и ми здосади, и сеа само со црвен или кремаст ги лакирам