Браво бе феминки,така треба,да се лакираме,женски ли сме што ли сме? Инаку сум имала уште лакови,не ми биле само 20,ко што ми беше се расфрлано низ соба,средував викендот и најдов уште 6 и тоа дали 2 пати сум се налакирала со нив и супер се,сум ги заборавила ама фала богу не се исушиле ..
Имам 60 (+3 цртачи, база и топ) Опсесија ми се лаковите, ама си ветив дека нема да преминам преку оваа бројка. Најскапите ми се од авон и орифлејм, што значи купувам поефтини лакови (без разлика на тоа од сите сум задоволна и сите ми траат по неколку дена на нокти), а најмногу имам на малена и одлични се за цената. Неодамна ги сликав. hock:
Јас имам 34 лакови ,вклучуваќи го и сетот од 3 лака за франциски маникир. Сите ми се употребувани ,кој по еднаш ,кој по повеќе пати. Најзаљубена сум во мат-лакот за нокти од Голден Роуз во циклама нијанса
и јас окулу 50 само лакови башка цртачи и др тракатајнци кај и да е можи од дома да ме исфрлат ќе ги банкнотирам
околу 150 еднаш пробав да ги бројам ама ме здомрзе на пола ... инаку секогаш додава уште некој нов ...