Еден, прозирен. Го користам ако ми се скине хулахопка на место кое не се гледа баш, па да не ми оди скинатото нагоре/надоле. Ова коа немам нови резерва хулахопки
На essence се потрајни за разлика од trend it up, но trend it up пак имаат многу избор на бои баш за сега во зимскиот период. Од прилика на essence ако ставам top coat знат дури и до 7,8 дена да издржат,а на trend it up негде 5 дена. За разлика од golden rose и she кои одма ми се лупат, многу бавно се сушат и често пати станвам со отпечатоци на лакот на сабајле
Го користев на essence ама откако го отворив и користев неколку пати многу ми се згусна и тешко го нанесвав ми се праеја меури, сега го зедов на eveline и сум многу позадоволна тенок слој се нанесва, мене ми е подобар иначе го зедов од дм
Повеќе од 30 или 40, во секакви бои. Треба да ги фрлам некои, стари и исушени се, тогаш 15 би ми останале.
Само 5, црвени и плави нијанси Сакам да си купам некои пролетни бои, било какви предлози се добредојдени.
Essence - I lilac you Essence - isn't she minty Essence - swirl pool Essence - Pink ink Баш сум задоволна од лаковиве и многу убави нијанси имаат.