Маж ми има повеќе гелови за туширање, дезодоранси и парфеми во моментов него јас што сум имала вкупно во последните 3 години. Не само да е чист, мора и да мириса на парфимерија
Од кога се роди бебето го бркам да се парфемисува во тоалет и одма после тоа да искочи, иначе цел ден ќе луфтирам дома позади него. Не дека е убаво да мириса на пот, ама и нашево не е лесно
Откако мојов ќе замине, треба пола саат за да се излуфтира. Не само што се прска он, туку и наоколу прска.
Мислам дека денешните мажи се средени и чисти, ретко да е некој под ниво. *Инаку, читам на темава сите се туширале пред секс обавезно, добро на никој не му се случило да се врати од журка преморен и испотен и така да има секс?
Мене ми се случило тоа повеќе пати но тогаш нема оралка .. Ама сепак туш пред секс е битна ствар за да биде сѐ дозволено
Denesnite mazi vodat mnogu griza za higenata, duri mozam da kazam i gi nadminuvat zenite vo sekoj smisol na higena
Досегашниве лапачи/ебачи што год, сите биле 5ка. Да видам дека не води хигиена или дека смртка, не ме дира со стапче, не па јазик да бутне во мене или к.Две-три минути работа е туширање, маици и парфеми не мора да се бренд логично, само да се чисти и да мирисаат пријатно.А опасно паѓам на добар машки парфем..