Епа добро тогаш, секој си знае за себе, ако тебе не те интересира мислењето на општеството, тогаш нема зошто да се грижиш што ќе помислат луѓето за тебе. И јас никаде не реков дека некоја девојка не треба да има секс после 1,2,3 месеци, јас само дадов мислење дека за мене тие девојки се лесни, или полесни од оние кои имаат секс после 6,8,10,12 месеци. Инаку да, тоа треба да е помеѓу две лица, ама народот многу често дознава, а уште почесто озборува .
Тој што е НЕДОРАСНАТ ќе зборува.. Затоа што кармата е кучка, па на крај баш таа трудна ќе остане и ќе си ја земат за жена. Па пријателите ќе знаат на кој состанок се изебале Зрелите мажи ебат и ќутат. Искусни се. Ќе пораснеш и ти Саше Затоа и реков, многу е важно бирањето на партнер во процесот. Не е само - излези во некој клуб, најди некој, излези 3 пати со него и оп заврши во кревет без да знаеш било што за него Има многу варијабилни фактори во времето на чекање, јас ако поминам сега 30дена со некого, секојдневно, гарант повеќе ќе го знам типот него некоја што се гледа со дечкото 1 неделно.. пример е ова, немој одма да се закачиш за него..
Smanji malku dozhivljaj Sashe, ti i soselanite tvoi ne ste nikakov faktor vo opshtestvoto i sigurno niedna vozrasna zhena nema da cheka godina dena za ti i tvoite drugarchinja (zapecheni ogovarchi) da ja klasificirate kako poshtena. Vakvi stavovi kako tvoite se razbirlivi za tinejdzeri, ama deka devojki od 25+ kje gubat godina dena vo drzhenje za race za potoa da sfatat deka dechkoto e impotenten ili svrshuva za 30 sekundi, malo morgen. Lugjeto kje si se ebat Sashko, a ti po celi denovi kje si delish pravdini na zhenski forum, posuv i od Gvadalahara.
Прашањето ми е зошто некој некого би чекал/а? Нешто као оние педерските финти? -Ти пиша? -Ааа почекај неколку саати па реплицирај назад. Немој ти прв/а да пишеш. До кога со тоа бе луѓе? се комплицира скроз непотребно Ако сакаш - сакаш. Нема варијации. Ако не ти е океј - кажуваш не, не сакам тоа тоа тоа тоа тоа. И идеш понатаму.
Не си во право, сите зборуваат, сите оговараат, сите љубоморат, сите завидуваат и сл., а и Македонија е мала, се се дознава, и без многу зборување. Како и да е, јас си го кажав моето мислење, ти си го кажа твоето, и тоа е тоа.
Тогаш само можам да заклучам дека се движиш во погрешни кругови, каде главна тема на муабет е кој која ја легнал и по колку време Ама ако, млади сте сите..до 30год имаш фора Па 35 ехеее... Убаво е вака цивилизирано кога дискутираме, мило ми е што прифаќаш дека има и ставови различни од твоите со кои иако не се сложуваш и цврсто се држиш до своите, не ги омаловажуваш.. Па не се сите прсти на рацете исти Саше, не се ни луѓето Позз Саше
@Sashko1992 Имам само не ми се паѓа на исто ниво со тебе, али кога си запнал повели.. Нели @Згодно Момче го навредуваше со изјави од типот дека треба да се лечи, дека е за во психијатриска установа, мене нели ми се обрати со зборовите глупави ти се прашањата кои ти ги поставив најнормално и на кои немаше одговор, нели ми се обрати со зборовите ниско, бедна, и слични изјави во контекст каква личност сум била и ред други што ги користиш секогаш кога немаш аргументи? Само членовите кои учествуваа во вчерашната дискусија си знаат на кој што му имаш дофрлено. Нажалост се избришани мислењата па неможам да цитирам. Нареден пат кога ке снемаш аргументи не се служи со навреди. Ти го реков и вчера и пак ке ти речам. Ете тоа е ниско. едит: @Dust Па нема и он зошто да користи директно навредливи зборови кон мене и кон други па паk никој не се буни, арно ама ако искористам хипотетски ситуација во која пак ке напоменам не кажав ништо навредливо, одма се бистрат политики за коректност при обраќање кон друга личност. Нема смисла мислам. И не му посакувам ништо јас него, се што кажав голема е веројатноста да се најде во ситуација непосакувана за него и за неговите ограничени гледишта.
Ne be Sashe, ne go pravat toa site, tuku samo tvoite zapecheni Radio Milevski drugarchinja. Jas te razbiram i tebe, zhiveesh vo malechka sredina, nema ni rabota, ni mozhnost za nekakvi kulturni ili sportski aktivnosti ili za zabava, pa edinstveno shto vi preostanuva e da glumite babi na porta i da ogovarate koja e lesna koja e teshka, a vo realnosta site devojki vi se izbegani shto po Skopje, shto po stranstvo i imate stari ergeni za izvoz koi duri ni Albanka ne mozhat da si kupat, a ne pa da prebiraat i da postavuvaat nekakvi kriteriumi za poshtenost.
Па тоа вчера се однесување на твоите прашања, јас никаде не реков дека ти си глупа, ваква или онаква, ама сепак потоа ти одговорив на нормален начин на твоите прашања. За мене не е навреда ако ми кажеш дека е глупо тоа што сум го напишал, тоа ќе го сметам како твое мислење. Што се однесува до денешната дискусија, ти почна прва со навреди, напиша дека ќе сум имал ќерка, па таа ако била мераклика, јас ќе сум имал нервен слом, тоа за мене е ниско и бедно, и стојам зад тие зборови. Инаку Згодно Момче е женско?, пошто претходно кажа дека лично сум ги вреѓал жените, а овде како пример го посочи него.
Абе не лупетај глупости, и престани да навредуваш. Ништо ти не разбираш, и ништо не знаеш за мене, ако разбираше и ако имаше малку мозок немаше да имаш 94 мислења за 3,5 години, туку ќе имаше дадено многу повеќе мислења, ама кога не ти дадено ништо во главата, претпоставувам дека тоа ти е максимумот.
Изгледа само јас сум ја начекала таа среќа да ниеден мој бивши не зборел после кое гледање ме фатил за газ, цицки или нешто повеќе... Во чудни друштва се дружам, несвојствени за нашето општество, нема што. @Sashko1992 Е ова твоето ако не е навреда кон @Asparagus јас не знам што е. Ај ќе го изоставам делот со "не лупетај глупости" ,ќе го искоментирам тој дел каде и/му ја коментираш интелигенцијата според тоа колку постови има во рок од не знам колку години... Не знам дека тоа бил новиот начин за мерење на интелигенција. А и знаеш што, подобро помалку мислења ама квалитетни, отколку да штанца по 100 мислења на ден, а сите неквалитетни. Впрочем, можеби одреден период од овие години не ни бил/а присутен/а на форумов, па да коментира, или не и/му е тоа главна преокупација да прави мислења, минимум 1000 ете, за некој да ја/го смета за интелигентен/а.
@Sashko1992 pak krevas galama na forumov ahhaha kje bide zanimlivo popladne inaku za zal @Dust Sashko e vo pravo ... koj maz ne se pofalil ajde kazi mi hahah nema sansi, barem na eden drugar a za toa ne vredi i da se rasravate, ljubovta i da sakas ne se krie, ochite izdavaat A za temava, sto da kazam jas ne znam, se e razlicno vo razlicen del od zivotot ... na 18god brzo brzo da imas odnosi nekako mi e preterano, posle od 25- 30ta se menuvaat mn pravilata.
@blueeparadise, јас скоро никогаш не почнувам прв да навредувам, ама кога мене прв ќе ме навредат возвраќам и тоа како. Ова за тебе не се навреди?. Smanji malku dozhivljaj Sashe, ti i soselanite tvoi ne ste nikakov faktor vo opshtestvoto i sigurno niedna vozrasna zhena nema da cheka godina dena za ti i tvoite drugarchinja (zapecheni ogovarchi) da ja klasificirate kako poshtena. Jas te razbiram i tebe, zhiveesh vo malechka sredina, nema ni rabota, ni mozhnost za nekakvi kulturni ili sportski aktivnosti ili za zabava, pa edinstveno shto vi preostanuva e da glumite babi na porta i da ogovarate koja e lesna koja e teshka.
@Outlook Абе на другар природно дека се "пофалил" ,и јас сигурно на најблиските другарки ќе кажам, овде мислам повеќе се збореше за фалење од типот, да земе тапан и да разгласи на цело село.. овај де град.