Dust seriozno ti kazuvam, eden del od mazite malku se preterano zaneseni vo gluposti. Imam poznanik sto 4 god odese so edna devojka i taa ne pa, ne, tvrdogalava i gorda bila devojkata... ja go gledam bledo ako e nekoj tvrdoglav, gordeliv i sto ja znam kolku rigorozen so maz posebno pa, ako sakam nekogo i me vlece ne bi go vleckala 4 god, za da na kraj pak nisto ne bide od toa ni seks. Mnogu mazi ziveat so iluzii ama toa e.
Го подржав ДЕЛОТ каде што ти ме тагна/спомна дека Сашко ме навредил со зборовите дека "треба да се лечам во психијатриска установа" што тој навистина тоа го кажа вчера но постот беше избришан после од модераторите. P.S. Појасни го делот каде јас лично тебе те навредив или спомнав, кажав само дека НЕ СЕ согласувам во дискусија да се спомнуваат деца.
Сигурен си? ..шта речи, а не заплакатии А ако не се согласуваш со нечие мислење имаш широк спеткар на зборови кои можеш да ги употребиш наместо бетер од дно или нешто слично. За Сашко зборуваш, ама и ти си тука некаде на слична фреквенција. Дволичност на квадрат. Ау..
Like за тој пост бидејки е точно дека он ме навреди) А ТОЈ лајк е за пост е дека напиша "Ae тука завршува моето дебатирање до тебе" Не е коректно така да манипулираш млада си, и на крај од кога тоа ако ти ставам Like значи дека за се во постот до точка се согласувам со тебе може за одреден дел...?? Едит: фала на навредата што ми упати погоре.
@Згодно Момче Значи од толкав пост ти ми лајкна само за една нерелевантна реченица како тоа дека немало повеќе да дебатирам со него. А за 90% од постот мислиш дека е бетер од дно. Не ти држи вода муабетов, дечко.
Сеa oдбрaнaтa е НАРOДOТ збoрувa. Пa ти биди рaзличен и не збoрувaј. Некa збoрувaaт, дистaнцирaј се oд тaквите, пoдoбрo сaм или сo еден нoрмaлен другaр oткoлку сo мнoгу штo збoрувaaт нештa шo не се зa збoрувaње. Имaм пишувaнo нa фoрумoв, имaв и јa тaкви другaри, знaм шo збoрувaм, искoристив тoa шo тргнaв нa фaкс нaдвoр oд грaдoт и се дистaнцирaв. Ниту ме прaшaл некoј oттoгaш, ниту мене ме зaнимaлo aли дoдекa сме биле излезени пoрaнo, сум слушaл прикaзни. Дoјдoв у Скoпје, пaк имaше луѓе штo збoрувaaт свaштa, не ти oдгoвaрa друштвo, менувaш, прoстo кo грaв
Нерелатна реченица? Ти ме спомна/означи дека Сашко ме навредил мене лично И се согласив со тебе дека вреѓа лица по форуми, е затоа беше првиот лајк. А другиот лајк беше дека се согласувам со тебе дека ја завршуваш дебатата со него или нема што повеќе да се разговара со него. Незнам што не ти е јасно.
Не знам што е поглупо - машкото да дава ултиматуми до кога може да чека или девојката да го тера да чека, само за да не испадне лесна.
Абе дај пишете што решивте, колку најдолго би чекал? Математики самтинг? На млада или на полна месечина чекањето има полн ефект? Чипкан или памучен веш? Да знам златна средина да си наоѓам. Ни да ми носи полиграф, ни па да рече оваа од манастир дошла. Идеш рецимо на млада месечина, му ги покажуваш памучните гаќички со Снупи и тој вика „Љубов моја, за ова вредеше чекањето од ХХ денови/недели/месеци/години/децении!“ Како да се постигне тој ефект? Само озбилни, фала.
Не ми беше јасна дволичноста што Сашко ја наведе како твоја особина, ама сега ми се разјасни. Фала ти и на твојата, фино лепо повели. Како член што никогаш не се имам послужено со навредливи зборови, а ова е веќе трет пат кај што добивам такви, епа change of game. Нареден пат помудро бирај зборови.
абе луѓе, не дозволвајте да ве скара....сеа можи ве чита и се клешти... ова за двата важи, и за тебе алба, ама и за тебе нико
Очигледно немаш друга работа имаш опсесија со мене, да се расправаш, имате заеднички именител да манипулираш со текстови/слики кои само тебе ти се во корист и да да навредуваш лица кои не се согласуваат со тебе. Не е убо млада си, никое машко не сака таква партнерка. P.S. Get a life. Те частам еден Ignore.
Во темава сите сте ко муви без глави Докази, факти, слики... За што? Колку време ќе чекал? За поединец зборувате или ОПШТО? Ваљда свесни сте дека сте смешни. Дискусија и тензија се развиле исто ко нова планета да сте откриле. Ај опуштете се... Не знам зошто Реин не ја стави под клуч малку темава маста и ја извадивте.
Сашко - Трамп други, ем мислењата ем аваторот Иначе, имав дечко со кој одевме 1 и пол година и во тоа време ни ме допре ни ме присилуваше на тоа, а знаеше дека не се чувствував спремна. Познавам пар кој немале односи до 4ипол години од врската, па ете ги ни имале некои големи проблеми во врската, ни можат да бидат долго разделени. Муабетов ми беше секој може да чека доколку мисли дека вреди.