Дај бре луѓе 21 и половина век. Кое е мерилото на лесна или недостижна во однос на тоа кога би му дала. Му дала после година раскинале одма по давањето, му дала на прв состанок и среќно си живеат во брак. Кое е правилото. А бе кога си сака на душичката тогаш јас така мислам
Па непромислени работи се пишуваат, ама од твоја страна, неможеш да споредиш барање за секс од страна на машко, и од страна на женско. Btw ако е така како што ти велиш, тогаш зошто нема тема со наслов: Колку најдолго таа би чекала, После колку време ви даде вашиот дечко, или пак: Како успеавте да го легнете.
Ќе ја качи на..... Судбоносната Вага и таа сама ќе покаже која колку е лесна девојка... Една по една ве молам... Има време за сите
Ама па стварно, да не знаеш кој од кој е по...Тој што си кажува дека си е од 16-ти век или оној што глуми дека од 21-от. Демек конечно разбираме, ама повторно со тоа "давање".
Затоа што таков ни е народот сеуште заостаен во 19 век. Затоа што вие сметате ако девојка имала повеќе секс партнери е курва а некој типец што ебел 10 девојки е фраер.. Што да пишувам понатака кога сеуште неможеш да разбереш дека не само вие машките уживате во сексот. Кога мене некој може да ме легне зошто јас него да неможам? Па и мене ми се сака како и на сите други фала Богу.
А добро бе насловов е Колку најдолго би чекал? Ајде јас со давање објасними ти што би чекал 7_ца на Партизанска за Ново Лисиче ли, ако не дојде за 5 минути фаќам пешки.Глумел што глумам аман ти во кое столетие заостана, и да не.може бре човек мислење да напише одма има лектори, колектори политички аналитичари.
Еден пријaтел викaше,aкo мислиш дa дaдеш дaј,a сегa,a чекaш еден месец дa пoмине секaкo ќе дaдеш,зaштo дa се мaчиме.
Шo дa пише чoвек ќе згреши Али oвa мoрa дa стoи кaкo вoведнo мислење нa темaтa, мoлбa дo мoдерaтoрoт Цитирaм "Мнoгу глупo ми е кoгa мaшкoтo дaвa рoк oд 3,6,12 месеци...КАКO ДА ЌЕ УМРЕ АКO НЕМА СЕКС ПOСЛЕ OВOЈ ПЕРИOД
Без врска ти е обидот за дискусија, ама ќе ти одговорам на прашањата за да ги разрешам твоите дилеми. Јас кажав дека никогаш не барам и не инсистирам, тоа е пред се нејзина одлука, ама се дешавало да разговараме за тоа после одредено време од врската, значи јас не сум барал туку сме имале заедничка дискусија, а во текот на дискусијата таа ми има кажано дека сеуште е рано и дека сеуште не е спремна, и јас сум го прифаќал тоа. Оттука произлегува и мојот коментар: Што подолго време ме одбива, тоа повеќе ќе ја ценам, иако можеби подобро би гласел: Што подолго време одолговлекува, тоа повеќе ќе ја ценам.
Нема врска дали женското ке ти даде на прв состанок или на не знам кој.. Ако ја цениш ке ја цениш и ппсле прв и после една година.
Само да им кажам на ,,борците'' за сексуална еднаквност помеѓу мажите и жените, под хитно да отворат теми со следниве наслови: Колку најдолго би чекале?, После колку време ви даде вашиот дечко?, Како успеавте да го легнете?, и сл. Неможе овие теми да бидат само за женски, мора да има рамноправност бе луѓеее .
Можам да замислам некоја те остави да ја чекаш цел живот, ти ќе бидеш као: MAXIMUM RESPECT GIRL, YOU'RE THE ONE!!!!1 Саше зашто си го правиш ова бе? Ти кажуваат сите женски дека сакаат да се ебат, ти им викаш дека се лесни, дека се курви... Еби ги бе Саше. Ќутипикај ко што вика народот наш. Понатака, зошто би правел муабет за тоа. Не можам да разберам. Не треба да играш на карта: рационална одлука што двајцата сте ја донеле после долго размислување блабалба. Треба да одиш на филинг. Едноставно створи атмосфера, филинг, кај што девојката ќе посака да има секс со тебе. Значи, наместо да збориш, одиш залапај ја, фати ја, стисни ја...и one thing leads to another. Ко што викаше Владо Јанески: да си место мене со Том Круз не би тупела. И баба ми со таков угурсус бе се ду.... За крај, нема да умреме ако не добиеме пичка после икс месеци ама си ја трошиме младоста џабе. Додека во исто време има други женски што нема да не тераат да чекаме толку долго. Што има таа твојата, нешто што нема никоја друга? Златна пичка?