дај си раче хахах. 1 напред, 2 назад, 3 напред, 4 четири назад, 5 напред, 6 назад, 7 напред, 8 назад 9 напред, 10 назад, 11 напред , 12 назад, 13 сврши бе
Не знам колку год си , но како доаѓаат генерациите се порано се почнува со сексуални односи ( верувам имаш забележано и сама ) . Не се гордеам со тоа што на 17 ипол забременив , но се гордеам што не абортирав и што нашите дома го прифатија фактот дека на 18 ќе бидеме родители .. Горда сум што тоа бебе се роди здраво и што успеав да се снајдам и да го сочувам без сериозни повреди , иако и јас бев дете на некој начин ..
Зашто бе паметна? Сериозно ти со ова мислење.... Ајдеее... Абе немам коментар многу се возбудувате. @CrazyGirl15 ти за себе мене не ме интересира твојот живот. А за годините, па искрено во мое време скоро секој си спиеше со мече или некој си беше паметен па си чекаше живот, факс работа...Многу ретко да начекав некој да биде со дете тоа било опција или факс или мажена по завршување на средно. Јас не ти се исмевам за тоа, ти сама си одлучила твој живот и твое право.
Da, seriozno jas so ova mislenje. Vo site nas e problemot, a ti si edinstvena sto e vo pravo a? Daj te molam olavabi malce i prestani da treskash glupost do glupost po temite. Za tebe ne e ubavo, stvarno.
Нити во денешно време, а уште помалце во минатото 17годишни девојки не спијат сигурно со мече, не се правите многу светици 13 пати секс во рок од еден ден па и тоа малце филмање
4 пати со тоа што два биле наутро со мала пауза меѓу нив а два биле навечер, истиот тој ден. Првиот утрински и првиот вечерен биле одличи но вторите кои следувале после нив со помала разлика дефинитивно не се како првиот. Сексот е за уживање а не за рушење рекорди и јас лично не верувам дека некој може да има по не знам колку пати секс, како што прочитав погоре. Дури и да било така убедена сум во тоа дека после прва-втора партија не ни имало уживање понатаму. Еднаш во ден е сосема доволно, понекогаш и толку е многу.
Можда костозглобна не, ама веројатно наредните 2 недели нема да можеш да седнеш. Се што е повеќе од 2 пати во текот на еден ден е претерано и без лезет, тоа што некој овде ќе откачи некоа зелена и сите ќе се фатиме за неа е друга работа. Добро рече една членка, дајте пратете еден од тие што многу издржуваат и ние да видиме некој аир,
Хаха знам дека е така Ели малку се зезав прочитав кој направил 13 пати и малку се зачудив ама ај да речеме дека е така? Сепак мислам дека 3 - 4 партии мислам дека е изводливо доколку страста е на највисоко ниво ммм