прашав понапред на темата, ама никој не ми одговори. Како рачунате 'колку пати' ? По тоа, колку пати тој ќе доживее оргазам, или колку пати вие ќе доживеете оргазам?
Како бе Вајлд вакви прашања? Пола се рачуна ако не доживееш оргазам. Ако е двапати без, значи еднаш си имала однос. Ако имаш однос еднаш без и еднаш со оргазам, значи еден и пол пат. #вишаматематика
Не бе симпл е. Еднаш свршувам- една паритја, два пати-две итн Воопшто не го змема во предвид тоа, тој колку пати свршил
Зар повеќе од 3 пати би можел некој да издржи? Гледам и такви коментари погоре, па ме зачуди... Алал да ви е.
Vaka znaci... Pred 10-11 god. so togasniot decko denes mm za 2 saati max 7 pati. Jas ni ednas ili dali ednas ke svrsev a toj bez problem. Sexot traese po 15-20 min maximum. E sega, vo megjuvreme se najdov vo sex sema so afroamerikanec, so nego 1 na den ama posle cinot svrsuvav i bev mokra i ligava megju noze celi 3 dena. Taka da znaete, ne e do toa kolku pati tuku kolku kvaliteten e sexot
Како мислиш ме знаеш кога е крај на партија секс? Зарем после завршување на партијата лежиш во кревет и се чудиш дали уште трае? Се знае кога завршува партија секс, кога ќе застанат и двајцата. Дали јас 8 пати сум свршила за тоа време, а тој еднаш, или обратно, партијата завршила. И никој да не свршил, чим сме застанале и не правиме ништо што личи на секс, уште ли трае?
Објасни подетално. Можеби и јас, а и некој друг тука ќе има шема со Афроамериканец/ка па да знаеме како да постапиме и реагираме.
Некои работи колку и да се обидуваш не можеш да ги објасниш. Затоа ве оставам секој со својата имагинација...
А зошто афроамериканец кога може да биде само африканец? Или има некоја перцептивна разлика мегу афроамериканец и африканец? Физичка, интелектуална, или монетарна?