Имавме повеќе од еден месец секој ден..Почна да ми здосадува Имаше денови по 2 пати, и еднаш 3 пати ама едвај издржував многу ми беше.. Не траеше кратко ..
И шо ако имаш 10 пати по 3 минути секс? Девојките дали ви свршуваат е прашање кое е вредно да се постави, а не дали вие сте ејакулирале 10 пати.
Одамна го поставив прашањево на темава: Дали се рачуна колку пати, по тоа колку пати јас сум свршила, или колку пати тој свршил. Ми рекоа дека се броело според тоа колку пати мажот ејакулирал.. И после, оти 70% од жените никогаш нема да доживеат оргазам... Е оти де!?
Мене у принцип не ми е јасна оваа работа и никогаш не сум ги сфаќал тие фалбаџии. И врапчињата на гранка знаат дека 99% се неточни ама ај
Многу ми се свиѓа напишаново! Увек коа праам муабет со другарки, ми набацуваат некои сулуди цифри. На пример 3 пати за саат време?! Сите имаат дечковци најебачи, а не се погледнале себе, своите желби и задоволства. И не ми се рачуна по тоа колку пати имало пенетрација, или по тоа колку пати он свршил. Може да сврши и со орален, па тоа не го рачунаме као секс нели? Конкретно јас, три пати сум имала највише у рок од 24 саата. Али ќе рачунам два, пошто само првите два пати си го достигнав својот ‘врв’. Третиот пат више бев делумно напета, изморена и нејќам да се форсирам да праам нешо што ќе резултира само со еднострано ‘празнење’. У такви случаеви ми е океј орален, пошо знам дека колку и сакам да свршам, телото едноставно нема да ми соработува, пошо мозокот ми е 100 на саат од шо едвај чекам да се заврши.