Сите сме различни можеби може само многу ме интересира што маж беше тој 7 пати да го сменам за мојот дома
Јас сум имала 6 пати, со еден маж, ама со паузи измеѓу во еден цел ден. 7от пат стана со сила ама не беше скроз тврд, и така да не рачунам дека биле 7. Има мажи што ги пука тестостеронот јако и имаат високо либидо, па можат повеќе пати, или помлади додека се
Аа не. Јас реално си кажувам колку можам. Не сум ко некои од вас по 20 пати на ден. Па ти баш чим идеш накај 40 значи имаш ислуство, не си без ич. Јас сум над 30, ама добар сум. Ќе те стигнам со искуство.
Абе зошто така мислиш, ај мажи да сме да лажеме дека сакаме да се направиме јаки еб*чи тука на форумов, ама зошто јас ко жена би лажела на пример?
Според моите скромни истражувања, некако не е можно. Е зошто мислиш дека ние машките се правиме јаки ебачи? Не дека нема такви, ама тие се бројат на прсти и одма ќе го видиш како се прави таков, а уствари не допрел гз.
Почни повеќе да истражуваш, можеби до нови откритија ќе дојдеш. Не реков сите дека се прават јаки еб*чи, ама повеќето да. Затоа што мажот преку сексот ја "докажува" својата машкост, тоа ви е и гордоста и егото едноставно. Најлесно како можеш да повредиш машко его, кажи му дека не го бива, и после тоа ќе има страв и сомнеж на жена да се пушти.
Кога почнав со тој спорт па се до некои 25-6 години можев по 7-8 пати во текот на денот ,поготово за викенди. А сега 2 до 3 пати ( и тоа не секој ден) онака да ми е убаво ,сѐ над тоа нема ефект веќе. Најдобро еднаш дневно ама да вреди.