Јас имав по 30 мин. една партија. Ако вашето било по 5мин., мене ми доаѓа дека 6 пати сум имала најповеќе. Никогаш повеќе од еднаш. Еднаш, ама со си предигра, секс, уживање после секс. А, ова 10 пати, малку го претеравте бе. Мижи да те лажам.
Со шо се подмачкуваше бе ................... со вазољин или со моторно уље ? 13 пати да не претеруваш малку многу је това бе ?
И уште да кажеш ................. шо маркаје и какви батерији користи......... и дали иде со полнач или без Или да ги набројиш сите посебно
Нашиот рекорд засега е 5 пати. Тоа беше всушност нашиот прв пат. Јас подолго време немав дечко, а на него со девојката не му одеше, па кога почнавме да се гледаме и двајцата бевме запалени до бескрај. 2 месеци поминавме во стискање по темници. И кога конечно бидна останавме цела вечер будни.На кој може да му се спие
Па сум се сексал... Околу 14 пати.. т.е на секој пола саат.. Феноменално... И ја превртив пичната жила на женска ми.. позз и да колку повеќе толку поубаво.. КЛЕЦКАЈТЕ..!!!
4 пати ми е рекордот на дечко ми почна к*рот да го боли и престанавме. Кај нас беше обратно Не ме растури тој мене јас него го растурив
дечкото со 14 пати пиел нешто 100% кај нормален цовек може толку , од 4 пати дневно повеке неможе ни еден маж бев виагрица па не знам што да е ГАРАНТИРАМ
2 пати и тоа доста брзо едно по друго, после тоа губам желба. Дечко ми се сили пак, ама баш ќе проверам некад дали ќе може стварно
Може имам кажано ама ај пак лани , само што почнав со односи имавме 7 пати за помалце од 24 часа како , што не прашувајте и сама не знам сега повеќе од 2 пати не можам да издржам , ама тогаш ненаситно бев