и замисли не можат да ти го затворат сандукот јер дигнат... ќе треба на страна да те свртат па ќе се укочиш...
@Dust озбилно, како мислење во кое што кажувам колку пати месечно имам секс е избришано затоа што е офтопик од тема која се вика "Колку пати месечно имате секс?" Сериозно, кои правила ги прекрши?
Затоа што ниту сте сериозни, ниту имате намера да бидете сериозни. Се додека си терате чет муабети ќе бидете бришени, макар имале и 120 пати месечно секс.. Последните два дена претеравте со чет во секоја тема.
А кој ги одредува правилата? Јас спијам повеќе од 12 саата. Знаете правилата постојат за да ги прекршеме а не некој рекол дека нешто е нормално и сега сите ние треба шаблонски да се однесуваме несвесно оти него тоа му одговара за да има моќ над нас. Тој некој е иначе група на луѓе што владеат и го контрлираат светот. Сериозно, кој ги пишува правилата?Кој кажува што е добро што лошо? Тој што ти вика на тебе дека треба да си добро послушно војниче а тој самиот убива голема маса на луѓе без последици?
Ammmm what? Сериозно, what? Каква моќ над нас, какви теории на заговор? Докторите имаат книги напишано иначе, стручни со по минимум 6 години учење. Од нив ми се информациите за оптимум. Иначе онтопик, 0
некој месец ќе ми избега со 0 некој со 12. зависи од многу фактори, иако едниот е секогаш спремен Спојлер jas