20 пати во просек. Се случува и 30, се случува и 10. Се зависи од обврските, расположението и слично.
некогаш еднаш, некогаш ниеднаш, некогаш на два три дена. Зависи. Мене лично највеќе ми одговара еднаш до два пати неделно.Доволно ми е. А можам и без.Буквално сеедно, ја оставам на партнерот најчесто
Mozebi 10 do 15 pati vo mesecot a moze da se sluci i pomalku nekogas...poveke nikogas vo poslednive nekolku godini....
Во просек, еднаш до два пати неделно. Би сакала и повеќе но нешто со здравјето не ме бива, а и многу шетаме, неаме време. Кратко кажано, проблемот за реткиот секс сум јас.
Колку што можам да проценам, мајка можам да ви бидам. 43 години имам. Иначе не е до староста, повеќето имаат многу почесто секс на таа возраст. Ми падна либидото после депресивната епизода. Има од време-на време крици, ама дали 3-4 пати годината.
Кај мене е до партнерот, го дрма него некоја фаза што не знам дали е нормално да го дрма на 28 години.
Околу 15-20 пати. Се случувало некогаш и 10 пати или помалку, што е нормално за мене. Не сме програмирани роботи, па секој месец да е се исто.