Зависи од денот.. Прво појадувам овошје (најчесто банана) или овесна каша со мед и цимет, и обавезно пијам нескафе само со вода, без шеќер. После ручам..или готвено или нешто набрзина мачкано, зависи.. Попладне некое време кога ми се пријаде грицкам јаткасто овошје (најчесто бадеми) и некогаш вечерам, некогаш не.. А, кога вечерам гледам да биде нешто лесно.. И вода гледам да пијам многу..обично пијам околу 2 литри. Плус кафе уште 2-3 пати во текот на денот. За жал, чај пијам многу ретко..не за друго - не ми текнува.. Едит: Ова важи во деновите кога се придржувам кон распоред и дисциплина.. Мој ден во ПМС изгледа далеку поразлично од ова!
Зависи како ќе се навикниш Јас јадам два пати денот, еднаш кај 10 сабајле и после вечерта кај 8. Цел ден сум на школо и не јадам ништо за време на одморите само течности мн пијам Држам линија и убо ми е вака
Никогаш не јадам во одредено време.секогаш обично настојувам да јадам два до три пати дневно..а никогаш не ми успеало редовно да јадам.
јас јадам 3-4 пати дневно и тоа доручок ручек вечера и обавезно нешто благо овошје зеленчук кафе сок и тава јас ретко кога јадам дома се повеке по ресторанти хотели и малку ми недостасува дпмашната храна
3 пати дневно. А меѓу оброците секогаш јадам грицки, чоколади и такви глупости. Многу сакам да јадам (морам да си признаам )
Нема средина кај мене, од една крајност во друга...Или едвај еднаш во денот-како што го минав цел летен период, или по цел ден се вртам околу фрижидер-како што сум последните 2-3 месеци... Хелп, нека ме сопре некој...
Доцна појадувамво 2-2,5, такада скоро се рачуна како ручек, а вечерам накај 6, и после тоа немам некој си оброк... освен некои грицки или чоколадце