И јас исто 4 до 5 пати и никако да се здебелам. И тоа колку јадам тоа не е можно, што има по дома ќе изедам. Некогаш од кревет станувам да јадам и пак на спиење.
Јас вообичаено не вечерам. Се чуствувам сита а и не ми е убаво да јадам пред спиење. Тешко спијам. Можно е помеѓу доручекот и ричекот да каснам нешто како ужина но вечера никако, освен во исклучителни случаи кога има нешто вкусно за вечерање.
Јадам кога сум на школо. Потоа кога си дојдам од школо. Накај 5-6 пак јадам и толку ама кога сум дома нонстоп грицкам нешто
Завивси кај мене. Од пон-пет 4 пати саб-нед 3 пати. Немам некој апетит и знам дека треба да јадам повеќе. И плус не го бројам она измеѓу како благо и овошје, само ги кажувам конкретните оброци.
во последно време 2 пати јадам,освен некои други слатки или овошје.. од проблеми и слично па некои обврски не јадам доволно и редовно а највеке сакм да јадам редовно и супер да се најадам
Па зависи...не се оптеретувам нешто премногу.коа ќе ми се пријаде,си јадам може да биде и 4-5 пати,а може да биде и 1.