Ја знам да јадам многу пати во текот на денот ама така по малку,залчиња само шо се вели Дури и да одам некаде у ресторант,или пицерија да си порачам пица на пример повеќе од 2 парчиња неможам да изедам,ако си порачам нешо пилешко со сос или било шо секогаш останува полна чинијата. За среќа почесто одам со дечкото па тој е повеќе од среќен шо има улога на канта
Јас јадам три пати дневно,често ми се случува да пропуштам појадок,но сега од горештиниве како што не се спие си појадувам.
секогаш кога ќе станам прво доручкувам, па после ручек, а понекогаш ја изоставувам вечерата или пак само житарки
2 лесни оброка(јогурт мусли салата и сл) и еден главен најчесто ручек парче месо или риба со гарнир!и овошје како ужинка
Хм. Вака дури сме на распуст јадам многу пати на ден што се вика на секој два саати и пак не се дебелеам. Кога сме на училиште од прилика јадам 3 пати на ден
два или три пати на ден на пример в4ера не ве4ерав зна4и два пати јадев , инаку обавезно појадувам и ру4ам а за ве4ера некогаш може и да не ве4ерам...
Појадок обавезно до 11ч најкасно, а птоа накај 18-19ч ручек. Таман ми е , меѓу оброци, овошје и нешто благичко.
ако станам порано пред 12 часот убавезно доручекувам зс мн ми се јаде а ако станам покасно од 12 ке го почекам ручекот да се направи и ке си јадам и вечерта 3 4 зати пред спиење јадам Сончоглед убавезно по пола кило во денот
Зависи од расположението. Има денови кога залак не ставам во уста, а има денови кога не престанувам да јадам. Отприлика 5-6 пати. Многу е, знам