Сега кога сме на одмор по 3-4 пати во денот. А кога сум цел ден надвор одвај 2 пати и во најдобрите денови по 3 пати. Кога сум имала малку повеќе време.
Зависи од денот.Ама последните неко месеци-од летото наваму многу ретко.Одвај 2 пати.Немам апетит а и немам време . Понекогаш(ама ретко) може да ми текне и да јадам повеќе пати а некогаш не ми текнува ни 1 да јадам.
Зависи.. Понекогаш се случува да заборавам да јадам, па да почне да ми се лоши зашто немам јадено и дури тогаш да ми текне. Во глобала 2-3 пати.
Зависи. Претежно имам 2 главни оброци, ручек и вечера. Но ако искрсне нешто измеѓу може и 4-5 да станат на крај
Епа зависи.Ако цел ден сум надвор може да јадам само еднаш.А ако сум цел ден дома тогаш цел ден јадам. А тоа е едно 4-5-6 пута
Доручкувам насабалје, после работа накај 17 часот ручам/вечерам, и накај 22 часот знам да каснам нешто така овошје, грицки, благце некое.
jas 2 pati jadam, nekogas i ednas ako si legnam porano ne jadam kolicinski mnogu ama vo pogresno vreme i samo se debeleam prvoto jadenje mi e kaj 5-6 popladne, od sabajle ne pojaduvam, i posle pred da si legnam se nastegam nakaj 11-12-1 vecerta. celo vreme Planiram da si pojaduvam i posle nakaj 6-7 tamu i da zavrsam ama ne mi odi planot
Јас имам навика да станувам накај 8 часот,освен кога е работна недела,нормално за на училиште станувам накај 6 ипол.Па затоа одсабајле доручкувам околу 9.Нормално после тоа следат едно 2-3 ужинки. Ручек имам во 3-4h после тоа 1 ужинка,бидејќи знам да се прејадувам многу често на ручек. А за вечера,кога-како.Понекогаш знам да имам и по 2-3 вечери. Така да едно 6-7 пати јадам во денот,некогаш и повеќе.И сите ми се чудат дека сум била слаба,а јадам како свиња.
Луѓево што ме знаат мислат бидејќи имам 45 кила ништо не јадам! Какво дискриминирање Епа вака, јадам нон-стоп, цело време! Кога и да поминам покрај фрижидерот- неможам да не издржам да не го отворам. Накај 3 саат ме фаќа криза за чипсови, денес отидов, си купив и смоки за ужинка...колку беа вкусни Ручам во 4 саат и после во 7 пак ќе каснам нешто, па накј 9 со сестра ми им влегуваме на помаранџите и после накај 11 вечерам