море јадам јас над 3 пати ама мора и постојано да се грицка ии нешто друго да се јади значи немора само појадок,ручек,вечера..па ако се брои така над 10 пати 100 % хахахахах
Обично јадам 2 пати дневно,значи и појадокот и ручекот ми се околу 14.00 или евентуално 13.00h. и тогаш преферирам тост со маргарин и мармалад заедно со мултивитамински сок од растворени таблети или со чај преку зима,а вечерам околу 21.00h. и тогаш преферирам тост со шунка,сирење, и салата од домати,краставици со сол,зејтини ситно сецкани нелути пиперки,а понекогаш купувам кифли за вечера или појадувам кифли во 09.00h.,а во недела ручам супа со кнедли,пржени компирчиња,пржени колбаси и салата од домати,пиперки,ситно сечкан кромид,магданос,сол и зејтин со една чаша пиво или газиран сок!Понекогаш јадам грицки меѓу оброците,а за време на манструалниот циклус јадам чоколада и друго благо!Исто и меѓу оброците јадам доста свежо овошје! Значи,обочно јадам 2 пати днево,а понекогаш и 3 пати!
Пред околу една недела по 4-5 пати на ден, а последнава недела одвај по 2 пати јадам, едноставно неможам, организмот не ми дава- затоа и сум ослабена веќе 4 кила.