FOREVERYOUNG Oфицата моја Tеди мече Tрендафиљ Mарамка Cања буцка сосема случајно чоколејт ми и уште послучајно Mис Hезависната едит---- ој и дузи бре кај го забораив тој чоек
mims89, алтан бе. Ние си се видовме и здруживме, а наредното гледање ќе ни биде и подолго. Да, планираме да зимуваме заедно. Да ви е криво.
Леле па вие цели листи имате направено... Ајде ваљда ќе се запознаам со некоја од вас случајно или не
Вака на социјалниве мрежи, поточно фејсбук ги имам СексиЛејди, Лин, Рок-а-фела, Кенди (ја гледам неа активна е на фејсбук, а на форумов некако ни ја снема ) , Иксмен, Розич, Ватсернејм, ДртиКвин, Шугар ии.. па мислам дека толку беа, а ако сум заборавила некој, дубоко се извињавам. А вака во живо ги имам запознаено Секси, т.е така само на разминување се поздравивме, и од тогаш никако да стигнеме асално муабет да направиме, потоа Дртиквин и Шугар а со Ватсернејм никако да ни помине срамот и да се поздравиме во школо.
Две феминки знам, а со други не се имам запознаено. Мислам дека сме се сретнале со Брајт и со Хипица на факултет, зашто мислам дека држиме еден час заедно, но само мислам, бидејќи не ги познавам за да сум сигурна. Се надевам дека ќе запознаам некого.
ЗНачи познавам една феминка лично и персонално мн долго време Пинк Принцес Иначе сум се запознала преку нет со Ангел92, СањаБуцка, Најти, КрејзиЛејди... и уште некои таму... ии Марама и Гоу ги видов на фб кј другарками xD ќе има уште валда
Понекогаш не ми се верува какви пријатели најдов на форумов, а кога се зачленив не ни мислев дека некогаш воопшто со некој ќе се запознаам. Некои се секојдневие, со некои си контактираме кога можеме, се гледаме, си џускаме, се смееме, водиме ноќни па и сабајлечки муабети, денски прошетки или кафиња кога се може - и си велам, зар је могуче?! А искрено денот без некои не ми поминува, макар едно зборче ако не си пишеме колку да си кажеме здраво, знам дека нешто ќе ми недостига. И неизмерно ми е драго што ги внесов во сопствениот живот. Не знам за нив, но јас сум дефинитивно побогат човек со вакви луѓе во него. Последните две феминки кои ги запознав се злато, ма какви! Ретки скапоцени каменчиња! Едната срамежливо ми подаде раче а јас ја потегнав и гушнав затоа шо се занесуваше со официјалности! А со вторава разменивме и прегратки и муабет таков, што морав да лажам дека „еве еве идам, влагам у такси веќе“ Не ми се идеше бре и криво ми беше што воопшто договорив кафана таа вечер! Не ви кажувам кои се, ќе ми завидувате а имате и зошто Прекрасни суштества, навистина! Инспиративни и оставаат без зборови. Просто фасцинираат. како да не ги гушкаш, како?
Со Annie.mk1 и Divinebutterfly пишам на фејсбук нонстоп да речам.. Со Juicy само преку пораки, а денес пишував и со starbucks, crazyinlove, ljubam. Би сакала да запознам уште некои.
Ги запознав Дузи и Оксиморон. Душа девојки, многу пријатни, луди и откачени. Многу ми е мило што ги запознав . Се гледаме пак девојки .