Не познавам никого..а би сакала да запознаам ..можеби некој мене ме препознал не знам..Па сега ме разоткрива Ама ако де ..Ќе си пишувам јас...
И сум ја заборавила Фемина90, иста генерација и корчагинки сме и двете, сигурно сме се виделе и се познаваме, ама уште не сме се откриле која е која
Eла да се запознаеме виртуелно кои сме, што сме. Постарите од мене една генерација сите ги знам, имав симпатии таму. А 2 години...па сигурно познавам некој и од тие, арно ама не ми теквит. ЛП да ја освежиме меморијата.
Само со Bright се имаме запознаено, со друг никој. Би сакала да се запознаеме и со другите Феминки со кои сме колешки, па и со тие што не сме.
Да го додадам и Јипмен на ликовите кои реално ги запознав од овде Испивме едно кафе-чај, фино културно дете....како овде така и во реалноста
Да, и јас го запознав друже Јипман пред некои 2 месеци. Фино друженце, токму онаков каков што се прикажува виртуелно, што значи нема непријатно да ве изненади.
Знам неколку меѓу кои е и мојата другарка. А баш овие 3-4 дена запознав уште две девојчиња.Со едната имаме многу заеднички интереси.
Виртуелно се дружам со: Peperutka90 Teddygrey DivineButterfly Mims-89 Angel-92 marama martinuska ljubam А лично, засега ја знам само: Tинкербеллл (со 3-Л) Убав ден поминавме заедно, стварно имавме што да си кажеме! Срцка е... И гленн - прекрасна личност, воедно и добра другарка ми е! Се надевам списоков ќе се зголеми.
и јас сеуште не ги познавам некои на форумот бидејки сум нова и така да сакам да ги делам мисленјата со другите и кога не ми е јасно прашувам а и на некои ако не им е јасно нешто слободно нека ме прашат..сакам да се дружам а и тие што сакат да се дружат слободно нека ме додадат за пријателка поздрав до сите ...
Вчера се запознав со Glow си се напивме кафенце си направивме муабет и доста пријатно и интересно девојче е, срцка Исто така се знам и со TeddyGrey ми паѓа роднина
Јас не се знам со никоја лично, но којзнае колку мои другарки има кој се кријат позади профилите како и јас
Во живо се немам сеуште со никого запознато а секако би сакала инаку комуницирам со Серафима, еве да ја поздравам
Јас сеуште никој ...кој е за кафе и дружба нека пише л.п. Сакам Pelikuna,Nightwalker,срцекршачка и уште некои беа да ги запознаам.Секој ден сум во тек,ама на периоди повеќеве читам,не сум секогаш расположена за пишување,а и кога немам потреба не пишувам