Една ама вредна. Искрено, сакам да запознаам барем уште десеттина форумџики, ама оваа што јас си ја запознав и поминав прекрасно попладне, не ви ја давам за 100. Толку сличности на едно место збрани = верглање со саати!
Немам ни запознаено ни препознаено некоја од феминките но би сакала да зпознаам некоја која сто зивее близу мене па да се спријателиме и да ја отргнам малку осаменоста и досадноста.....( толку мие теско тука без пријателки )
Од форумов немам никој запознаено лично. Се сомневам само на еци ск случајно ја најдов во темата анксиозност,па си помислив да не е еци од мојагардероба
Неколку имам на фб од кои едната еднаш ја видов во живо ама не бев сигурна дали е она и уште не сум, не сум ни ја прашала, срам ми е . Вака лично се знам само со една . И еднаш мислам дека ја имам видено Марама ама не бев сигурна, па си преќутев .
potterholic, DanaCupcake, TheaEsposito(ја имам на фејсбук,но си немаме пишувано) и PeaceLoveBasketball од овие што ги напишав во живо ги имам видено potterholic и DanaCupcake.
Bidejki sum nova , ete se trudamm da se sprijatelamm so nekooja od zaclenetite , no nekakoo tesko mi ide hhhhhh ako saka nekoja da se druzime slobodno neka mi pisee vo licna poraka, bi mi bilo milo da se smeeme , druzime , da se sovetuvame itn, itn
DirtyQueen, SexyLady, Rozich, Whatsername, sugar кои ги имам на фејсбук а ги знам и лично. Потоа Xman и TheCandy880 кои ги имам само на фејсбук а не ги знам во живо
Епа вака, лично ја знам MandyLane, ама не би да откривам која сум, ако ме препознае океј. evelyn993 ја знам од facebook, ама би сакала во живо да се запознаеме. Adi888 ја имам исто на facebook и со неа сакам во живо да се запознаеме и да се изнамуабетиме. kitty.lover со сигурност ја знам, само уште си немаме договорено средба. Здравје кога ќе се врати од одмор. И така..
Па од феминките на фејсбук ја имам само TheaEsposito, си имаме зборено преку чет, незнам што вака се оддалечивме Исто ја знам и sun.flower,новичка е тука, ми требаше некое време да ја натерам да се зачлени. Исто и blueeparadise, ама ја немам на фб, ни ја немам сретнато во живо, ама кога ќе тргнам у ЈБТ најверојатно ќе се сретнеме. Поздрав девојки