Имав разменето фејсбук со неколку, а лично се имам запознаето само со Мацаааа. WomenInLove ми е другарка а Lolipop23 секојдневно ја гледам Хипица ја имам сретнувано два-три пати во Скопје ама и немам пријдено
SarahTayMomsen ми е другарка цел живот а TheaEsposito ја "запознав" пред две години на фб, али во живо се видовме пред неколку недели.
Само Жоел и елеонораструмица ги имам запознато. Со струмичанкава ептен често си се дружиме, фала и на Фемина што не' спои, плус па и децата генерација мх мх. Штета што Жоел ми е подалеку. Виртуелно со Аннатх, Џули77, марама, Мерлинка, Ози, коритсаки. Spoiler Штета што со Аннатх никако не можеме да се видиме. Се надевам до есен ќе пиеме барем едно доооолго кафе (не пред скајп ) И ќе си се пофалам дека ја сакам многу, неродената сестричка ми е она Имам препознато една фемина, активна е од време на време, ама мудро молчам Кендичот го познавам, Гарпова..
Со нашата ни мила Divinebutterfly 2 пати бевме на кафе, муабет смешки и сл, сега следи 3-та средба .Сакам и со Anine.mk1 една средба, ама никако да појдам до то Скопјето, тука се и Mrs.Cuper, Juicy, Thelittle17, Chocolate me (мислам дека е од Ск) . Со Cindarrela5 и со CIA и некогаш со Butterfly15 комуницирам на фб, прекрасни девојки. Со Firequeеn се имам видено на кратко, премила девојка и пред се многу паметна,планиравме и кафе, ама не испадна ништо шо ми е многу криво. И Би сакала да ги запознам , Baguf4e, Doozy , ilipili, Gordana10, k.i.m, Hipster, marama, Pamelche,blond Можи пропуштив некој, ама во наредна прилика
Од форумов никој немам запознато иако би сакала многу,но како и да е ке продолжам да бидам дел од фемина знаете штоооо јас имам најмногу виртуелни пријателки и баш ми е мило што е така поздрав
пред само неколку дена се зачленив тука,така да немам запознаено многу луѓе. SarahTayMomsen,си пишуваме на нет,ама се немаме видено во живо,прекрасна е инаку Cо Yeeah си разменивме фејсбуци,и си пишуваме,и она е истотака прекрасна па кој сака да си пишуваме нека ми каже во лп,сакам да запознавам нови личности Mногу поздрави и бакнежи
Ааа да, заборавив на anamariia.x3. Еден пат ја имам видено но изгледа и на двете ни било срам да се поздравиме
Незнам дали да кажам дека се имам запознаено или ги имам препознато тука на форумов. Како и да.Тие што се од мојот град речи си сите се познаваме една со друга. Ете една од моите сограѓанки благодарејќи на форумов ми стана и другарка. Еве поздравче до неа,си знае таа која е Исто така добра сум со уште две девојчиња кои се од мојот град,едната е поголема од мене,а другата помала,поздрав и до нив.И многу ми се мили и двете Би сакала да се запознаам и со други,зошто да не!
Лично со Adi888,Annie.mk1 и Mrs.Cuper,сите ми се супер,сонциња! И уште една знам лично,нема да ја кажам која е. А наскоро се надевам и со уште неколку Виртуелно со доста се имам запознато А и со ЛП што си пишиме,сите ми се мили
Ја знам owl-ribbon, од ист град сме. Ја препознав по сликите во Модни критики Се знаеме онака ама немаме разговарано
Па голем дел имам на фацебук А во живо Најтвокер (точак треба да возам со него ,ама никако да извозиме ) и Го-Гирл