Луѓе, не е темава ДАЛИ се имате запознаено со некој од форумов, туку КОЛКУ, аман со ова ич, никој, бла бла.
JoxyTheFreak. Го немам запознаено, ама бидејќи сме од ист град, го препознав во темата Модни Критики.
Од форумов со никој,ама има една девојка што ја знам и сега видов дека и она има профил на фемина. Зборам за Spoiler http://forum.femina.mk/profil/Elennaa/
На фб имам над 30 души, од кои некои појма немам кои се. Ги заборавив. Веројатно не се активни многу.
Сега ја отворив темата модни критики и ја видов сликата на анабел-а и се зачудив.Со никој се неам запознаено,ама неа ја знам од порано. (подобро да не ја отворев темата).
bluegirl7, d.o.u.b.l.e (другарка ми е ), оcila. А вака лично се немам запознаенно со никој (да не ја броам другарками)
На фејсбук се запознав со Марама, Глоси, Памела, Љубам, АнгелофАрх а сакам да се запознаам со Сноу, Илипили, ДивајнБатерфлај и толку, не ми текнуват веке
Досега се имам запознаено само со x.Daisy.x, преку фејсбук. Инаку, баш би сакала да запознаам уште повеќе пријатели.