А и да те познава, што има везе. Ништо, ама баш ништо нема да ти смени во животот. Нема потреба да се замараш со небитни нешта и требаше да го игнорираш мислењето нејзино. Вака само се нервираш бадијала. А од кај знаеш, може ти е некоја добра другарка или познаничка која не мислела ништо лошо, само сакала да ти го привлече вниманието. Запамти, никој не може да ти наштети во животот ако ти веруваш дека не може. Поздрав .
Досега никого не познавам .Пишував со 2-3 и тоа беше, пропаднаа и тие во земја.Но има неколку со кои си делам мислења
Серафима Ми помогнаа (заедно со нејзиниот сопруг) да поминам многу тежок период во мојот живот. Прво виртуелно, а потоа и во реалноста. Добив прекрасни совети и многу утеха од нивна страна. Се надевам дека пријателството што си го имаме ќе ни трае уште долго, долго.
Ајде и јас да си пишам, иако другите веќе ме пишале . Редоследно со текот на времето како што ги запознавав: - meU, - Snow-Queen, - Srekicka, - Fearless, - Tenna, - Cedo0811, - stylishh, - ines.h... И не ми се само пријатели, туку личности на кои сум дарила парче од својата душа, а и тие мене. Со Господ напред, ќе се проширува списокот .
Една неактивна членка Stella83 мислам и беше никот. По нејзина иницијатива,нормално..од мене ако се чека цц И X-man го запознав, и тоа заедно со неа бевме на средбата. Сенсејот се изначека тогаш,оти јас мислев дека сум му пратила порака дека ќе закаснам, оно ми се испразнил телефонот дур се прати пораката, не сум ни приметила во бус. Стела чекала,ама пошто нит она знае како изгледа сенсејот, нит јас знам, нит он знае... се разминале , а Х-ов си заминал. После го баравме по тел, па дојде изнервиран, абеее доживљај му било сигурно средбата. цц Да си припукаш од среќа со нас Сори сенсеју
уште немам запознаено никој во живо,ама би сакала да ја запознаам Hermosa многу е мила девојката Spoiler од исти град сме
QueenN сме комшики, Sweetchild, Pamelche, Glossygirl - со нив се имам запознаено на фејсбук, Marcey ми е школска , а сакам да ги запознаам Serafima, Lepaaa обавезно , Jagoda 123 , ilipili , ја заборавив и Лолита
Со bluegirl7 на фејзбук и tejdi-lejdi ја знам другарка ми е manta123 ми е школска и PokeerFace ми е школска