Неколку пре-крас-ни луѓенца, страшно добри особи што и те како вреди да ги знаеш - пример последните две што потрошија некој саат со блесавово девојчиште , а ги има и такви што не вреди, пример еве. Губитак времена и живаца.
На фб се знам со некои а во живо само со Калиопеа .На фб со Глоси,Вестлајф,Буби,Дивајн,Катеринче,Стоименовска,Блугрл7,АнаБанана и со уште некои Порано со повеќето на фб се знаев,ама го изгубив списокот на никови и имиња и презимиња од фб Овие ги имам како пријатели,а има уште многу што им ги знам профилите ама не им праќам понуда
Ја заборавив Љубам Spoiler ми помогна во врска со биологија и Марама, ептен се добри , Marcey школска ми е
Релативно сум нова, така да сеуште никој, но со оглед на тоа дека секогаш добивам позитивна енергија од форумов, знам дека такви се и феминките кои ја создаваат таа енергија, така да зошто да не, секогаш сум за запознавање на нови, пријатни личности. Верувам дека повеќето се одлични пријатели!
Лично не се знам со никого од форумот, а на фб се знам со ЛитлФејри, Глоси, Феминиум, Катеринче, Дивајн, Анабела, Дог-лавер и уште неколку .