За жал немам никој запознаено од форумов. Би сакала во иднина да се запознаам со Someonespecial Се надевам во иднина ќе се случи тоа.
Со Dog-lover & Someonespecial. Би сакала и со Gordana10, LittlePinky, simonaa.a & Sara123 да се запознаам.
Нова сум на форумот од пред 3-4 дена и навистина многу ми се допаѓа сеуште не сум заползнала никој а сакам многу Некој што ќе можам да разговарам и да советувам да ми кажува некои работи искрено
Јас засега запознав само една особа нема да кажам која се запознавме пред 20 минути и мислам дека е супер особа, има позитивен пристап кон лугето исто како и јас. Не разговаравме многу но се гледа дека зрачи со позитивна енергија. И она што е нај интересно во исто време и пракам јас неа порака и добивам порака од неа, си викам: Каква телепатија човече буквално во ист момент помислуваме една на друга.
Лично се знам само со Ketrin.Moon, Ilipili и L-enna На фејсбук комуницирам со crazylady, Ketrin.Moon и Someonespecial а за пријатели ги имам Anabel-a, Pamelche и Ljubam
Да си ја дополнам листата: -Dog-lover -Someonespecial -LittlePinky -simonaa.a -Golden -feminium -Papillon.Papi
Онлајн се имам со: -Kaylie -Dream-Girl -Golden -LittlePinky -Flower27 -Avanged -Someonespecial Со некои можам да се запознаам во 4 очи, но се немаме договорено кога. П.С. Сите ми се омилени таму.
На фејзбучето комуницирам со: -Dog-lover -Someonespecial -LittlePinky -Dobie -Kaylie а би сакала да се запознаам и со Sara123,tessie,hermosa,Papillon.Papi,Ketrin.Moon,Golden,Dream-Girl,Barca-Girl..... а со Дог требаше очи во очи(гледај ме во очи работата ) ама не бидна