1- не сме веќе на она те знам, сега и те познавам. Озбилна, не ги издава пријателите Искрено од срце.
На фејсбук комуницирам со: -CutieWithABeauty -BelieberYeahh -summer-lover(не само на фејсбук) -Papillon.Papi -Cvetetto -Dream-Girl -love-it(не само на фејсбук) -tiph24(се знаеме ама несака нешто да ме прифати) Би сакала да запознаам уште некои форумџики што не се на моја возраст туку малку постари,чисто онака.Сигурно натаму ке се запознаам со некого.
Па имам неколку добри феминки што контактираме цело време ама не сме се виделе лично ама многуу би сакала да ја запознаам maydiamonds ќе ми биде драго да пијам кафе со неа многуу мила личност немам зборови за неа
Ниту една. А би сакала да се запознаам со неколку со кои мислам дека добро би ми одел муабетот. Само никако да се наканам да им пишам... ко незгодно да ми е хаха
Па има неколку,си контактираме преку фејзбук И би сакала,една од нив уште еднаш слатко да ја насмеам..(си знае која) ама се некако се разминуваме,ја уклучи,она исклучи И поздрав до сите,душички се Кој сака да се запознаеме ЛП