Во 2011 почнав и застанав, колку беа толку. Една на улица сретнав и и кажав дека не сум оштроконџа па шпагетите и се оладија, проблем и направив и си реков ова више не е за мене, само проблеми правам.
Nikoj. Sega za sega rabotite gi razbiram na poinakvo nivo i nemam potreba poveke od virtuelni priateli. Nekogas mozebi, koj znae, nikogas ne reci nikogas.
На фб 4-5 што се познавме во групите и многу ми е мило. Со @jacqueline.s се знаеме од мали, се познавме тука по мислењата. И толку
So nekolku se druzam na forumot,skype i viber a so edna vo zivo,me prepozna po mislenjata,mi pisa,pa dodeka ja izmoliv da se kaze pomina vreme.
Преку форумот се запознав со 4 личности со кои и фб си разменив. 2 личности сеуште ги немам видено во живо и многу би сакала да дојде прилика да се видам со нив.А останатите 2 имаат посебно место во моето срце,со едната постанав најдобра другарка,се погодивме и со околностите..Скоро секоја ден се гледаме. <3
На фејсбук имам многу, во живо знам неколку, ама не сум ги запознала поради форумот. Единствена личност што ја имам запознаено од тука е @Jordanovska-K и се уште имам надеж дека ќе се видиме со @Sanjichka007 и @Lady Phoenix
Со срцката моја @Marijana93 веке станавме најдобри другарки и се надевам ке се дружиме уште многу,многу,долго.
Некои личности кои ги знам во живо биле пред да знам дека се на форумов. А од форумов се запознав со 2 драги личности.