На фб ги имам само @crimson @Ginger^ @buba4e89 @koritsaki . Мислам дека не заборавив некој. А во живо никој
Јас бев малце разочаран, бидејќи знам дека @BoneMachine има натприродни моќи и знае да гледа на пена од пиво, ама цела вечер гледаше само во своето, а на нас другите не ни ја претскажа иднината. Ама, се надевам дека следниот пат ќе падне и некое пророштво.
Не може од прво запознавање да ви гледам на пиво, ако погодам многу работи може и језиво да стане, па да добиете сите премногу од @BoneMachine во една вечер . Веќе пишувам за мене во трето лице и тоа е малце јазиво. За @blueberry93 не туку лајкнувај, следен пат дојди и ти.
Иако сум на форумов веќе 3 години, активна сум последниве 3-4 месеци и незнам никој од овде. Немам ништо против запознавање, а со оглед на тоа што имам пријатели на фб од цела Мк ништо чудно да некои од нив се веќе присутни овде само што јас и така не сум многу активна па сеуште не сме се откриле.
Паааа... една форумџика си ја знам лично неколку години (не ја запознав на фемина) и иако немаме интензивни дружби, си ја сакам многу, дури и не е свесна колку Еден форумџија што го имам на фб (и со него се знаеме пред фемина) и од 2011 наваму, ама па никако да се видиме, сега кога доби унапредување почна уште поважен да ми се прави.. @ninja35 И една форумџика која што е доста помала од мене, беше мало слатко буцко девојче од населба а сега е фитнес тренер. Ја знам цел живот, ама никот тука не и го знам а не сум се ни помачила да ја побарам.. Може ќе дојде ден кога ќе запознаам и други, имам неколку на список хаха
Еј тоа беше пред 100 години, после тоа штама Се разидовме сите, јбг, некогаш си викам подобро така Овој месец барем со другарка ни од Кисела Вода се видов, таа барем не ми бега