Сега за сега, зеро , али има некои ликови кои би сакал да ги запознаам, само не знам дали и они сакаат да се запознаат со мене .
Мислев во живо мадам сињоρита а и не сум ни месец дена на фоρумов (за жал) аκо ρечам ќе ме напρават манијаκ а ρадо би запознал нови пρијателства во вааа година а мојт и неκоја девојκа ама со
Хахахахах ако не ме насмееш ти вака незнам кој друг Иначе нема врска тоа колку време си тука, тоа све зависи од човекот дали сака да се запознае или не, друго се гледа дека си многу дружељубив човек А девојка со срце дали ќе најдеш тука е тоа пријателче незнам да ти кажам И уште нешто премногу се замараш со тоа што ќе кажат, или ќе те направеле манијак, едноставно како ти одговара така прави си , не му ја мисли ич за останатото порфи друже
Да го проширам списокот со @Rabbit (ја познав на сликите како невеста) Phyramide meU serafima girl1985 Black.Beauty Mala-volsebnicka Dushica-sk Idonea thelittle17 Hkikica Miss.Balle
Четири и многу ми е мило што ги запознав поздрав до нив ќе се препознаат.И со уште една сега за сега само ја имам на фб ама едвај чекам да ја запознаам
Лично немам никој запознато, ама со неколку членови си се дружиме овде на фемина. И си се препознавме со една комшика од темата модни критики
Вие што никој немате запознаено, а велите дека многу сакате да запознаете некои од форумов, каде бевте да ја подржите иницијативата за предновогодишна фемина собиранка а? Да не сакате дома пред компјутер да ви дојдат форумџиите што сакате да ги запознаете? Ем ви иска, ем ви стиска Разбирам ја и срамежливост и интровертност, ама за да запознавате луѓе и да го проширите вашиот круг на пријатели, потребно е малку храброст и иницијативност.