se imam zapoznato i imam razmenato fb so nekolku chlenovi,ubav razgovor si imam a nekoi od niv mi davale mn mn soveti i gledale da mi pomognat na nekoj nachin. si ja pochituvam @Dust mn mn isto i @КикиМаус iako ja snema neshto vo posledno,ama opravdano e zash chisti sneg vo norveshka i dvete sekogash mi bile poddrshka,golema poddrshka kako shto si velam na moj nachin ''gospod ce mi pishe grev ako kazham losh zbor za niv '' tuka e i acko drugarche na mesto
Многу пријателства и непријателства. Имам разменето фб со неколку членови. Познавам еден член ''во живо'' кој не би сакал да го именувам а и не е толку активен тука.
Не сакам да си го откривам идентитетот. Колку само се пазам кога има некој кај мене случајно да не ми ѕирне За совети и муабети расположена сум секогаш додека сме вака анонимни
Со никој се немам запознаено, а многу имам препознаето ама во живо не ги знам туку на ФБ сум ги видела случајно. А една што ја знам во живо ја препознав овде. Не би ми пречело да се запознаам со некој, бидејќи не сум 100% анонимна
Се немам запознаено со никој во живо од форумов затоа што сум нова но не би претпочитала да се запознаам доста ми се тие што ги знам во живо. Форумов ми е како скриена книга и ќе си останам анонимна.
Мислам дека тука не може да се стекне пријателство зашто е се анонимно и кога е анонимно тогаш пагат сите маски
јас денес дознав дека моја колешка е тука... небитно како. искрено нема да и кажам, знам ќе и е незгодно а и на мене ќе ми стане.
Сега за сега никој, скоро сум нов член. Но неби било лошо со некој што ти оди разговоро , делите слични мислења итн па да се запознате малку повеќе или па во живо
Јас не се имам запознаено со никој од форумов но исто така не ни планирам ,сакам да си си останам анонимна.
Имам запознаено неколку феминки во живо и неколку само преку социjалните мрежи со кои што многу би сакала да седнеме на кафе кога ќе доjдам во Мк. Едно време сакав да бидам анонимна, ама после сфатив големата работа, не дека пишувам за државни таjни тука.
Со една членка со која станавме баш добри пријателки. Баш би сакала да се запознаам со повеќе и да се дружиме