Ама не е интересно така што не се фалите, ти реков (just kidding ) Иначе, освен двете мили што одамна ги имам запознаено, неодамна запознав уште еден член... исто така еден, ама многу вреден
Лелее, фала ти. Јас би се запознал со @Someonespecial и @Ketchup. Они со мене не знам дали сакаат, ама ја да си кажам.
Ја имам запознаено @Joi, иако во други околности и без да знам дека е таа, покрај тоа што претходно ја знаев од форумот. Weird. После се видовме уште еднаш накратко. Исто ја имам запознаено @HappyGirl:) на натпреварот по македонски. Друг не се сеќавам да сум запознала од форумот во живо, а не ги бројам тие што ги знам онака што се членови на форумот. Во иста просторија сум била со @Snow-Star @ecka.da.wiz (ќе се видиме во април следната година ) и делумно @Ketchup (нема да си го простам тоа никогаш.).
Многу!! Ниту една членка ми нема оставено негативен впечаток! Со сите комуницирам супер колку се може и се има време.
со 3 се иам упознаено до сеа понатаму ке видиме дарежлив човек сум давам прилика сеа зависи дали знаат како да искористат
Со никој се немам запознаено,а башка само неколку дена има откако го посетувам форумов,скоро се регистрирав...
Со @Dream-Girl @Someonespecial @Tan4ence само на социјални мрежи, можда некад и на кафе ќе седнеме никад се не зна. Мада мислам дека @Tan4ence ја видов еднаш пред школо лани АМА не сум сигурна кроз магла ми е Би сакала и со нови да се запознаам ама не давам лесно лични податоци некако овде
Со 2, а искрено би сакала да ја запознаам @joy1 според нејзините мислења ми изгледа како интересна личност и се пронаоѓам во нејзините коментари. Доколку се запознаеме мислам дека ми биле добри пријателки.
Јас дигам два прста. Пишав во една друга тема кои членови сакам да ги запознаам. Стојам уште на тоа мислење, ама некако нема кворум. Со една феминка контактирам и во живо и на FB. Њу френд ар велком