Вие што се имате по социјалниве мрежи се гледате често? Пиете кафе? Или само се имате онака од радозналост?
Браво бе луѓе со една, со еден, со ниеден, најчести одговори дружетесе тоа ќе остане една ден ке оствариме и мака ќе ни биде што сме пропуштиле. Кратко сум на форумот а знаам две а на инст. Фб вибер... сум запознал многу луѓе ова е мое мислење
Пријатели 0 (компир) Нема никој дружељубив што ќе те сака како пријател и ќе ти помага во добро и зло, да те праша како си. Секој си тера со своето.
1. Со маж ми 2. Лично се знам со @FreeMind - многу ми се свиѓа што е таква личност што си стои на збор. Ко ќе ми рече нешто, значи готово, од нејзина страна ќе заврши. 3. У последно време изразувам желба да се запознаам барем со @buba4e89 ако сака и она, се осеќам ко манијак Битно мајка ми се познава ете со @Bubce38 . Мож ќе се појави уште некоја , друштвена жена е мајка ми, а светот е мал, ќе се изнајде сигурно уште некоја форумџика Само не сум метната на неа, од ко сум иселена од Мк во 2007 имам оладено, не сум баш ладен германец, ама се осеќа нешто Хитлеровско у понашањето мое Знам за братучетка ми дека е на форум , ми има спомнато кога бевме на гости кај неа, ама не знам под кој ник, сигурно е забутана во теми за мајки , за деца, а јас тие теми не ги читам па не сум налетала да и се вмешам во штипки. И тоа е мојот скромен круг на форумски пријатели. - ебати друштвената шо сум, пу пу, подалеку од другарка ко мене П.С. @buba4e89 , озбилна сум ко велам дека сакам баш тебе да те запознаам
Ниту една членка лично не ја знам ...тоа е можеби затоа што сакав да си ја задржам анонимноста на форумов .... Ако сега некоја феминка сака едно пријателско кафе да испиеме и пријателски муабет ,нема проблем тука сум
Со @Morninglover се зазборевме се погодивме, сеа договараме дружба. И @buba4e89 мислам те познав по лицето коа ја разгледував темата за како се шминкате а може и сум се препознала, but u seem cool nonetheless.