Убава дебата се развила овде али не би да навлегувам да не забегаме од темата.1 и тоа дечко ми и не се срамам воопшто поради тоа.А тоа дека лажеле 1 2 3 многу ми е гајле дали мислите дека лажеме или не,битно тие што сме со нив ни веруваат и знаат кој по ред ни се Позз
Јас веќе пишав дека сум имала 1 партнер (дечко ми). Не се срамам од тоа и нема потреба да лажам. Сакам да ми биде прв и последен. Неможам да се замислам да ми го пикал кој што стигне.
so 1 e laga a so 15-16 e vistina jas so 1001 pozdrav do site sto se iskreni (ama ne kako mene (1001 ) ) caos
Dve zeni se cel pazar, a eve sto ispaga od mnoooooguuuu zeni na eden forum Ne begajte od temata, koja kolku imala za nea si se, nitu nekoj ke i zeme nitu ke i dodade Jas sum imala 2. Prethodniot decko i segasniot i da vi kazam DOSTA E! Se si najdov sto mi treba vo edno.
So eden i edenstven mojot soprug i DA stavrno sum GORDA sto samo eden seksualen partner sum imala do sega i ne planiram taa brojka da se smeni
А што е тука гордост?! Не ми се верува какви сте девојки брееее.... Тој некој Дотичниот ке си го тресе на секоја... а ти ке му се мислиш дали да ти е убаво со некој што сакаш да си го направиш кејфот.... Бре колку сте конзервативни ....
А што е тука гордост?! Не ми се верува какви сте девојки брееее.... Тој некој Дотичниот ке си го тресе на секоја... а ти ке му се мислиш дали да ти е убаво со некој што сакаш да си го направиш кејфот.... Бре колку сте конзервативни .... има многу гордост во овааа тема....... и во право си лижавче да ги оставеме да си мислат дека искористуваат п.с како за чиста информација со дотичниот ми е убаво и со него си го правам кефот не ми треба друг
e sega stvarno nesto ne mi e jasno,SITE EDEN ,DVAJCA,NA TEMITE ZA VRSKI SO OZENETI,NEVERSTVA I RED DRUGI TEMI OD OVOJ TIP,IZNEVERUVACKI KOLKU SAKAS,od kaj sega pa eden,dvajca,koj ne saka poveke,sto ako nekoja uziva vo seksot i nekoj i se dopaga zosto da nebide so nego ako i go pravi keifOT,toa neznaci deka toj ja iskoristuva,koga na nea moze i e poubavo otkolku na nego,i na kraj kraeva poveke POSTUVAM nekoja sto od merak se ebe so 100 dusi ,nego nekoja so eden a za PARI,E TOA E KURVA,,,,,,,,,,,,,,,,,jas sum imala so 3,eden mi e bivsiot,eden sto e od germanija uf kakov bese,i na kraj so MAZ MI SO KOGO MI E NAJUBAVO DO SEGA,TOLKU GODINI,,,,,,,,,,,,,ama sto znam sto nosi zivotot hahahahha
Епа тоа и е проблемот кај нас во државава. Сите мислат, дека ако имале со 1 само тоа е ок. И што ако испадне, раскине со тој еден, и најде друг, се е ок и се сака убаво и пак ке раскине и се така со ред, тоа ја орави курва?? Како па да не...Јас сум имала со 3ца, и за ниеден не се каам...едната била долга врска другите по 10 месеци, и што треба сеа да правам да се правам невина пред следниот, ако сакам да имам секс ке имам...Ако добијам желба во моментот ке имам секс. Како што кажа роси, не е курва онаа која имала макар и 100 туку онаа која тоа го праи за пари и од корист.
Абе она може да го откачила ама не може да го избрише фактот дека била со него.. си се брои.. ако е затоа и првиот не треба да се брои
Sum imala samo eden toa e decko mi, i ubavo mi e so nego, no ne krijam deka sakam da probam i so drug, no za zal ne sum takva da si go izneveram, a mn sakam da vidam kako bi mi bilo so drug
Za zal toa e nasata sredina ... Zensko so 5 maski e kurva , masko so 5 zenski e fraer ... i ajde sega ... No mislam deka poleka se iskorenuva toa. Spored mene ne e vazno koj kolku pratneri imal, sekoj si ima svoe minato, taka da poslusajte ja porakata na MIRNA23
tanja te obozavam i jas sakav bas ova da go iskomentiram, bidejki imam drugarki koi ja izgubija nevinosta godini posle mene( koga jas ja izguvbiv na 17, me osuduvaa ) a sega na 23 godini imaat dvocifren broj na ljubovnici i sekoj nareden im e 2 ili 3, duri zaboraavat koj mu kazale deka bil pa ima smesni situacii . Poentata mi e forumov e forum bidete iskreni, ako ne tuka baram so sebe