Ух јас сум далеку од светица, ама до сега сум имала само 1 и тоа бившиот од пред 1 година, значи 1 година не сум имала односи со друг маж лошооо многу лошо нели а што се однесува на тоа, може ли да знае некој со кого му е најубав сексот, ако не проба со повеќе партнери?...многу сум оупен маинд за такви работи и сметам дека подобро е да смениш повеќе партнери додека не си во брак, за после да не почнеш да одиш со други, кога ке имаш маж и деца дома! Така да девојки ајде да уживаме додека ни е време и не личи п.с. јас дефинитивно морам да си најдам некој, зошто неможам веќе без најубавото нешто, без СЕЕЕККККССС
Епа мацо тие што имаат повеќе партнери немаат време да седат на нет, си имаат обврски девојките па затоа излегуваме ние со по еден или двајца, со да правиш, је**га Јас сум со еден човек веќе 11 години од свои 17 па до сега од кои 4 во брак со 2 дечиња и да ти кажам супер ми е. Разлика сме 6 години, во сексот немаме табуа нема нешто што немаме пробано, ми се погоди не можам да се жалам, редовен секс со сите нишани и стварно во моментов и немам некоја желба да пробам со друг како би било, како може да биде дур се научиме еден со друг што стварно ни треба ке помине време и тука за кратко нема според мене квалитет. Но ете јас сум го нашла од прва, да не беше така сигурно би сменила повеќе партнери дур го најдам тој што ми треба. Respekt за сите, и секој си е сам свој градител на сопствената среќа, така да не треба да има осудувања дали со 1 или со 100 тоа си е лична работа, кој како милува. Поздрав
3 prviot go sakav, ama pojke bese od radoznalost, a i bev mn mala, me prelaza haha vtoriot bese za edna vecer (iako posle toa bevme zaedno 3nedeli) a so tretiot imav zs veke bev zazeleena za sex e sega sum single pa planiram da fatam ozbilen decko so koj ke imam redoven sex
уаааооооо .... ме интересира дали сите те задоволиле доволно.... и дали со сите ти било убаво??? Колку години имаш???
Koga prviot bi bil vistinskiot i edinstveniot e najubavo i najčisto. No sekako nešto drugo se propušta i ne može da se napravi sporedba, no so dovolno sloboda i fantazija seksot sekogaš može da bide interesen i različen , a ličnosta ista i sakana. TOA VI GO POSAKUVAM NA SITE DEVOJKI.
1 и последен а незнам зошто ама не подржувам некој со повеќе сексуални партнери можеби јас сум конзервативна и така воспитана уште од мала...
Колку секс партнери сте имале до сега? дечкото ми е 7-ми (7 ми е среќен број) хахахахаахаха мислам искрено не планирам дечкото да ми е последен позз
Колку секс партнери сте имале до сега? Па вака сум имала сек со повеке од 10 не ја знам точната бројка, но невистина имам богато, сексуално искуство. Искрено ги жалам оние што имале 1-2 партнери, и викаат дека им е доволно а верувам деканишто не знаат за сексот, и живеат во заблуда дека е тоа тоа што го доживеале со нив и дека подобро неможе, а ужте не доживеале некој поштено да ги доведе до оргазам само со лижење без да пенетрираат во нив. Кога тоа ке го доживеат тогаш ке разговараме.
Колку секс партнери сте имале до сега? ^ Без лутење, но јас те жалам тебе...Разбирам најмногу до 4-5 во животот, ама НАЈМНОГУ, а 10 дефинитивно и за 30 години се премногу... Според мене сексот се прави со личност која ти значи премногу, личност која ти е се, која ја сакаш, со личност на која целосно и веруваш..А дефинитивно не можат 10 души толку многу да ти значат. Секс со некој што само ти се допаѓа и само што чувствуваш физичка привлечност воопшто не оправдувам, бидејќи физички можат 100 души да те привлечат и ај со сите легнувај..