Колку секс партнери сте имале до сега? а ти се случило ли за некого да го чувствуваш, сето тоа и да имаш секс со него а после некое време, да се разочараш тотално од него.
Колку секс партнери сте имале до сега? Сум кажала и пак ќе кажам, македонскиот менталитет, да гледаш секаде само не во сопствениот двор...А таму купишта гомна ни куќата не се гледа... Така и Месијава овде, ни проповеда колку сме грешни, колку Бог ќе не казни, а имала преку 10. Помоли се сестро, гревот е сторен, нема да влезеш невина во брак
Колку секс партнери сте имале до сега? не ми се има случено, а и да ми се случи ќе чекам друга права личност, нема сигурно да легнам со првиот на кој ќе наидам за само сексуално да се задоволам
Колку секс партнери сте имале до сега? Ако сакаш да знаеш, повеќето од жените доживеале оргазам преку оралка, отколку со пенетрација.
Колку секс партнери сте имале до сега? Нема грев кога го правиш тоа од љубов и во соодветно веме, и место. А невивоста воопшто не значи и чесност, има девојки кои се физички невиви ама во душа се најголеми грешници.
Колку секс партнери сте имале до сега? ^Јас досега не сум запознала личност што љубела повеќе од 10 души. Нема шанса тоа. Едно е да мислиш дека сакаш, а сосема друго е ДА САКАШ. Досега само двајца имам сакано вистински, од кои едниот ми беше детска љубов, а другиот е дечко ми, иако сум имала 5-6 дечковци кои сум мислела дека ги сакам,а биле всушност пролазна ствар, но овој дечко ми што ми е сега ми ги отвори очите и ми покажа што всушност значи љубовта и ми беше прв со кој одам така подолго и озбилно и ми беше прв во сексот.
Колку секс партнери сте имале до сега? Девојката е од заљублива природа што да прави,а иначе е чесна у душа... Љољ жено опрај се.
Колку секс партнери сте имале до сега? Е со сите ли 10 од љубов го правиш? Зар во 10 души можеш толку да бидеш заљубена? I dont think so.
Колку секс партнери сте имале до сега? Па токму тоа и ти го зборувам. во моментот кога сме влјубени мислиме дека е тој вистинскиот а после некое време свакаме дека сме биле во заблуда, ама за жал неможес да кажеш пупу овој не важи не го бројам.
Колку секс партнери сте имале до сега? ^ Епа не можеш со сите да бидеш толку емотивно блиска. Има дечковци и дечковци. Емотивното врзување постои само во озбилните врски кои траат долго (зборувам за период во години, а не во месеци).. Подобро прво оцени го него како личност и неговото однесување кон тебе, неколку месеци, а не - оди неколку дена и потоа ‘скокни в кревет‘ со него.
Колку секс партнери сте имале до сега? Прво се работи за период од 13 години затоа што јас станав сексуално активна на 17 години. А чекај рече дека требало да бидеш со некого со години, за да бидеш за да бидеш емотивно, блиска па зареммислиш. дека некој со години к те чека за секс?
Колку секс партнери сте имале до сега? Епа што тогаш ми проповедаш овде? Усти полни со "морал" ти предаваат и проповедаат а ни самите не ги исплакнале од... да не кажам што
Колку секс партнери сте имале до сега? Мене ИЧ да не ме жалиш!!! Не треба да легнам пола од луѓето што ги знам за да разберам што е добар секс!!! Сум имала двајца, со дечко ми сексот ми е одличен (особено оралниот) кој секогаш максимално ме задоволува!
Колку секс партнери сте имале до сега? Аааа ти си од тие девојки фати трати Па така кажи....ајде ќе ти биде простено,затоа што и покрај возраста не си научила кој вреди да му скокнеш во постела кој не И не се коси 15 или 20 ќе ти се погоди
Колку секс партнери сте имале до сега? ima so da se iznacita covek......prosto da ne si svesen so da napises....sramota.....si gi kazuvaat po kolku imale pa dali bile malku ili mnogu....
Колку секс партнери сте имале до сега? Mnogu ubavo i kaza.Se slozuvam so tebe vo potpolnost.Jas isto taka sum so mazot mi veke 13 god.vo brak a od svoi 17,5 godini i sum bila samo so nego i mislam deka ne sum mnogu propustila,naprotiv sum dobila.Naucno e dokazano deka najdobar sex imaat dolgogodisnite partneri bas zatoa sto se poznavaat i tocno znaat sto im treba e sega od vreme navreme treba da se uveduvaat noviteti...za da ne nadvladee monotonijata..
Колку секс партнери сте имале до сега? Eve jas ke ti oponiram i ke ti kazam deka toa sto ti si go doziveela so tie deset jas sum go doziveela so eden.Se e vo glavata na covekot a ne vo brojkata na partnerite.I drugo eden den koga ke stanes majka goga decata ke te prasaat kolku partneri si imala dali si razmislila so ke im odgovores...zatoa sto decata znaat da postavat i takvi prasanja,a i kolku ke te doprat takvite prasanja dokolku nemas moral i dostoinstvo.Bog zenata ja stvoril za da mu bide druska na mazot svoj i da raga deca a ne da bide razvratna i da menja partneri...