1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку секс-партнери сте имале досега?

Дискусија во 'Секс' започната од SweetDoll, 13 декември 2009.

?

Колку сексуални партнери сте имале досега?

1. 1

792 глас(а)
    32,2%
  2. 2

315 глас(а)
    12,8%
  3. 3-5

452 глас(а)
    18,4%
  4. 6-10

201 глас(а)
    8,2%
  5. Над 10

261 глас(а)
    10,6%
  6. Сè уште не сум имала односи

437 глас(а)
    17,8%
  1. anickata

anickata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    73
    Колку секс партнери сте имале до сега?

хахахахахаха со повеќе од 400 жени си имал секс, а тука бараш девојки за на кафе? :?: Па ако си навистина ДОН ЖУАН не би требало на овој начин да бараш девојки за своите потреби :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.386
    Допаѓања:
    1.114

Можеби, зошто да не... во светот на бајките :lol:

На Trendafilka и chicka им се допаѓа ова.
  3. mitablonde

mitablonde Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1

3 :P

4. Tadija

Tadija Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    14

Se soglasuvam so zdravkova! Toj komu ke se predades treba da e navistina posebna licnost i da ti znaci mnogu! Kako moze nekoj da ne ja znae tocnata brojka na seksualni partneri??? :worried: E toa e za zalenje dragi moi, a ne devojkite sto imale po 1-2 partneri! Ti si vo zabluda maijana.g, sto mislis deka imanjeto poveke seksualni partneri te pravi poiskusna ili pozadovolena! Kako sto kaza zdravkova , ovde mnogu devojki vklucuvajki me i mene sme gi doziveale tie raboti pa veruvaj duri i poveke samo so eden! Zatoa sto go znaeme vistinskoto znacenje na "vodenje ljubov"! Spored mene, samo so nekoj sto vistinski ti znaci,sto navistina si pocustvuval sto e toa ljubov,mozes da uzivas vo vistinska smisla na zborot! So ona sto e mehanicko samo se ponizuvas samata sebe i si go gazis svoeto dostoinstvo!

На zdravkova, dzejmi и anab им се допаѓа ова.
  5. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515

Aман луѓе! Толку ли не сваќате, логично е и едноставно:

Сексуално искуство не се стекнува со промена на партнери.
    Сексуално искуство се стекнува со стабилна врска и еден партнер во кој имаш доверба, со кого се познавате совршено и можете да си ја исполните и најизвитоперената фантазија еден на друг, со кој можете да ги раскинете табуата, и отворено да си функционарате задоволувајќи си ги страстите меѓусебно.

Досега сум имала 4 сексуални партнери (на што не сум горда, али ете, се случило), и одговорно тврдам дека сексот со странец е едноличен, стерилен и не допринесува нови искуства.

Совршен пример е еден мој `бивш` дечко, со кој имав некоја меѓуврска од 3 месеци, веднаш после мојата прва врска од 4 години. Типот бидејќи позната фаца стварно имал многу девојки, ниту една баш озбилна врска, а сексуално шуплив =) Мислам целиот секс му се состои од стави-вади , по што беше импресиониран од моето гледиште кон сексот, и просто да не ми веруваше дека пред него сум имала само двајца сексуални партнери (еден ипол пошто првиот скоро да не го рачунам =)
    Така да -пронајдете го човекот кој ве заслужува и сакајте се =)

На CrazyInLove, Lady-PinkHeart, meruska и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. AppoloN

AppoloN Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    132

Znaci nad 5 .......;) ali ne e bitno za mene masko sum neli........
    e sega vaka ke bidam kratok i jesen

1. Toj sto kazuva deka ima legnato so 400 zeni go izvestuvam deka imame klinika u skopije tuka za lecenje od dusevni bolesti i mislam deka mu treba soodvetna lekarska omos zatoa sto kako sto gledam na covekot mu trebaat intervencii od poveke vidovi a isto taka izrazuvam zalenje za toa sto seuste e nevin i se nadevam deka dokolku si ja podobri naruzenata psihicka sostojba ke mu se ostvarii i taa zelba......

2. Deka se "lupaat" na denesno vreme na sekoe kjose se lupaat, ama deka stvarno ima nekoi sto mazite im se prvi i zadnj ima...taka da ne se zafakjajte okolu toa sekoj si e covek za sebe neka si praat site kako im cini....oni sto lazat....neka lazat...oni sto zameraat za toa niven problem neka kazuvaat za sebe ne za drugi.....

3.Zasto bre skoro site se kaete za prviot? Stvarno vie zenskive ste netacni i posle nie vi sme krivi za sve.....pa ne go omaluvazuvas nego so taa izjava...nego sebe si alooo zenska glavo..... Sto si praela ti so takov koga ne vredi? Znaci ti ic ne vredis......?
    Nemojte da me sfatite pogresno ama mislam ..preispitajte se... bolje recete "mlada bev, se izlazav inakvo mislenje imav posle najdov podobar...." nego ona kaenje i tufkanje......nema smisla.....znaci se kaete sto ste zivi....... Bez navreda samo sum iskren.

4. Uzivajte si zivotot e vas ako sakate zivejte vo celibat ako sakate imajte 10000 parteri za sex.... kurva ne te pravi brojkata dali, kurva mozes da bides roden....a nema poloso od luge sto se kurvi vo dusata a takvite se ragjaat ne se sozdavaat vo zavisnost od toa kolku partneri imame.....
    Ova bese moe mislenje......kisss do site ( na zenski mislam)

На mims-89, De-lovely, Annath и 8 други им се допаѓа ова.
  7. elenadimiskovska

elenadimiskovska Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    0

eden mojot de4ko i samo so nego ke bidam hehehe

8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816

Повеќе од 5 ама помалку од 10, а не е ни битно, туку да си одговорам на прашањето :)

И браво за Аполон! Со сите точки се согласувам, толку ќе кажам. Поготово со последната. А луѓе сме такви сме, на сите не можеш да им угодиш, за едни си ку**а, за други калуѓерка, а малку повеќе да си гледавме во сопствениот двор не ќе беше лошо и помалку да ги осудувавме другите. Ама изгледа се повторувам, погоре видов и ваков коментар веќе од една девојка :)

9. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.649

Ако си машко, тоа не те прави фраер ни па посакуван. Сега многу ме изнервира, ако си машко значи можеш да правеш што сакаш? Ти да не си од оној тип на машки што мисли дека жените се за во кујна,а мажот е за да прави што сака,да мене женски и да биде фраер?
    Ми се гади од некој што ги менува сексуалните партнери туку така, без разлика дали е машко или женско. Тоа е интимен чин, ќе ја изгуби вредноста ако се споделува со било кој. Би сакала да си имам некој сакан, со кој ќе ја разменувам целата страст и љубов, а не со било кој.

10. AppoloN

AppoloN Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    132

Drago cvekence!

Ako imas nekoj problem so sebe nemoj molim te da mi se tresen na mene ili na bilo koj.
    Dali e vo mojot tekst navedeno koi se moite sex partnerki? Inace kolku za informacija site mi bile devojki znaci sum bil u vrska so niv a ne sum gi naogjal na ulica....a spored tebe znaci sexot pretstavuva cin za edna nok so nekoj nepoznat...bravo za tebe :D
    Drugo jas ne sum od tie sto mislat deka zenite se za vo kujna a ti ako prodolzis so ovaj nacin na razmisluvanje i gledanje na nestata ke i v kujna da zavrsis mnogu ke ti bide.
    Treto sekoja devojka od moja strana dobila celosno vnimanie i so site do edna do den denes sum vo najkorektni odosi.
    I na kraj...toa kako pocnuva ona sto jas go napisav e sega na smetka na prethodnite razmisluvanja kade sto site do edna dvojat maski i zenski a podole dobro objasniv deka razlika nema....t.e. procitaj si.....ili ne ja imas cela azbuka nauceno pa samo priot del go razbra? I Boze pazi.....5 iam napisano ne 500!
    Znaenjeto e mok znaenjeto e sila taka da MAGNOLIJA- OBRAZUVAJ SE!

На mims-89, maa, Anggie и 6 други им се допаѓа ова.
  11. renata76

renata76 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    34

еден и единствен маж ми, и да ви кажам право не го менувам! :x :x

На zdravkova му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Pavlin4e

Pavlin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    9

1 samo......ali priznavam deka ponatamu u zivotot sakam da probam i so drug......ali sum dosta religiozna i crkovno vospitana pa neznam.........vie sto ke kazite........????????

На zdravkova му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.820

Да беше ТОЛКУ религиозно и црковно воспитана ќе се чуваше за брак ;)

На Lacrimosa, Milena.mk, akita и 5 други им се допаѓа ова.
  14. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515

па од кај знаеш дека не е во брак? :) може сака уште... :lol:

15. Pavlin4e

Pavlin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    9

Pa ne znaci ako si crkovno vospitan ne mozis greska da napravis.......a inaku ne sum mazena......

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.084
    Допаѓања:
    155.522

Епа сега,не биди хипокрит.Знаеш како викаат старите и к*р у г* и душа во рај,нема тоа...или си или не си,а плус сакаш и со друг.
    Какво црковно воспитана,ти се гледа дека не си присталица на тоа и сакаш да живееш нормално,значи олабави ја душата и живеј го животот како што сакаш.Можеш да бидеш религиозна,да си веруваш и да имаш сексуални односи.Ако е за тоа...не треба да имаш секс со презерватив затоа што црквата не се согласува и не ги прифаќа,сексот е за создавање на деца,а не за уживање.
    Тоа црковното,остај им на монахињите кои патем се фанатици,екстреми и не знам што уште и не ги разбирам.

Него,неврзано за претходново,онака да си пропаламудам...не е до девојкиве што хистеришаат тука,добри души се,само премногу се фрустрирани за да се сакаат себе си и светот.Малку секс и ќе се среди работата,бар привремено.

На mims-89, tanja6 и Offspring им се допаѓа ова.
  17. Natasa999

Natasa999 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    6

1 и доста ми е тој :D

18. maa

maa Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    38

Аииии неможам да поерувам колку поштен народ ни се шета низ земјава....Браво

На sugar.nn и Pavlin4e им се допаѓа ова.
  19. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719

хахахахахахахахаххахахахахахахаах

20. maa

maa Истакнат член