Колку секс партнери сте имале до сега? читам и се чудам ако пишат 1 или 2 лажат, а ако пишат двоцифрен број критикуваат. Кој колку си имал негови се, таа бројка ти неможеш да му ја намалиш или зголемиш таа бројка си ја креира секој сам за себе. мислам дека нема потреба од лажење бидејќи форумот е анонимен и да престанеме повеќе да гледаме во туѓи дворови. Јас имав 2 бившиот и сегашниот. до неколку минути се каев за првиот но откако ги прочитав мислењата на момчето (заборавив како беше потпишано) повеќе не се каам. сега за сега планирам да останам на овие 2 бидејќи ми е многу убаво со сегашниот дечко, но никогаш не се знае животот што ти носи. и за тоа ако менуваш повеќе партнери-поголемо искуство не се сложувам со тоа. не е и некое големо искуство да се почнува секогаш од почеток
Колку секс партнери сте имале до сега? Еден,и таа бројка нема да се промени..си го сакам мажето ми и си имаме супер секс
Колку секс партнери сте имале до сега? нема ни страст, ни возбуда, не можеш ниту да се опуштиш од искуство ви кажувам (барем вака беше кај мене)
Колку секс партнери сте имале до сега? mislam deka temava ne e o.k. zatoa sto toa ne treba da zasega nikoj -sepak intimata e intima. [mod-kirilica:2b2iwj87][/mod-kirilica:2b2iwj87]
Колку секс партнери сте имале до сега? Па баш и затоа кажав на глупо прашање следува глуп одговор. Кој каже дека имал 1-2 значи лаже а кој каже 10-15 ке биде критикуван. Не ми ја сваќаш поентата. Знам дека форумот е анонимен и баш поради анонимноста сите се искрени?!?!
Се ми се чини дека се нарекуваат интимни односи....би требало тоа да значи дека се ИНТИМНИ!!! Не гледам причина зошто тие работи кои се само твои,или сакаш да ги споделиш со твои луѓе треба да ги ставаш на тапет пред еден куп жени со кои би можел да размениш искуства ,ама да изнесуваш бројки малку ми е нелогично.Разбирам да се зборува за некое добро,лошо искуство,да се побара совет или мислење,ама да се собереме тука и да расправаме која со колку спиела ми е безврска,без разлика дали се знаеме или не... Секој си има свој живот ,кој си го живее како знае и умее,форумов ми се чини дека е за размена на мислења , а не за статистички податоци!!
Девојчето само даде одговор на темата,не гледам потреба од критика!Колку партнери и да имала за нејзините години,тоа е нејзин проблем. Значи како и да одговориме пак ќе бидеме критикувани?!
човек срам да го фати овде сите се со еден првиот а и со него ќе останат хехе се шалам нека не ми замерува никој сега па да почнете да се лутите ..јас сум накај среќна 5ка
Сум имала секс само со еден партнер, тоа е мојот сегашен дечко. Сексот ни' е прекрасен и воопшто не чувствувам потреба дека би требала да го направам "тоа" со друг. Не дека се правам "поштена" или сл., едноставно така се случило, имам долга и сериозна врска, убаво ми е а и за сексот имам само пофални зборови. Во ред ми е тоа дека некои девојки имаат повеќе партнери. Сето тоа го носи животот.
Еве јас не сум поштењача, сум имала 6 за мои 27 години и не се гордеам баш со тоа. Би минусирала барем 3 ца со сигурност, ама тоа е младост лудост!
Па богами на темава се најдоа и многу такви како тебе со ваков глуп и бесмислен коментар И сигурно нема пак со истото да се објаснуваме. Ако имаш да кажеш нешто во контекст на темата, кажи, а не безпотребно да коментираш.