Ај вака прашање од машка страна. Зошто лажете кога ќе ве прашаме колку партнери сте имале? Прашувам од лично искуство, бидејќи бившата ме излажа, тврдеше двајца, а после испадна дека додека одела со еден од поранешните, се ЗАБАВУВАЛА со друг. И со тоа што уствари ме излажа, направи само да не можам да и верувам. А да кажеше никој немаше да и замери
Генерализираш.Прво, не сите лажат. Не можеш поради искуство со само една девојка да прашаш зошто лажеме. Не можеме ние да ти кажеме зошто твојата девојка те излажала. Не знаеме каков тип на врска сте имале и мислам дека на тоа прашање само таа може да ти одговори.
со 1 (бивша) ама беше многу убаво иако викаше дека сум втор ич не ме интересира важно е убаво да си поминеме а сум имал и со уште со 16-20 девојки ама сите во сон биле така да не се рачуна
Само 1...дечко ми.Се запознавме на 15 години и сеуште сум со него а моментално имаме по 20 ( скоро 21 хаха )
а што е битна бројката, битен е квалитетот на личноста и квалитетот на самиот чин се друго е само празна статистика
хахахаха .... Имам еден другар, се ожени сега летово, и жена му само со него е била....он прв он последен и само од тој комплекс пати.....Жена со еден к.. не оди у гроб ме изнасмеа сега
епа зависи од годините,нормално е некоја со 20 или 30 години да ги има повеке,јас сега засега,со моиве 18 годинчиња само еден, мојот дечко,хехе
а да бидете малце пореални смесно е еден двајца маз ми децко ми? сто е ова сајт на светици?на калугерки?бозееее ..... немојте да се срамите од тоа сексот и лјубовта идат заедно и не се кајам со спиев со тие со ги сакав
Да andzelikaa, ама затоа има и ваква тема, vrski/kako-da-misli-deka-mi-e-prv-t507/па сега ти види , некој има повеќе "први" Секој свој есап си тера
Изгледа секој тргнува од себе . Онаа што веќе преминала на двоцифрена бројка, не сака или не може да поверува дека некоја навистина не била толку, да речеме, активна . Не знам зошто некој би лажел за тоа, па и на форум дури. Инаку, другар мој вика кога бевме „помали“ (значи тинејџери и тука некаде, до накај 20, 20 и нешто години) ако не е невина, тогаш ти вика дека си и втор , а после тоа, обавезно си и трет . Колку за темава- со оглед на годините, изгледа малку, но не е толку важен квантитетот колку квалитетот. Јас цели 4 вклучувајќи го и маж ми. Едно време ми беше „криво“ , мм имал многу повеќе, ама па јас цело време бев во некои долги врски...
епа тогас и јас имав само двајца во зивотот .... со едниот бев во врска мноооогу долго а со другиот усте подолго се салам девојки ама стварно ми е смесно ова све не знаев дека толку постени зени сме во македонија а кај мајка ми работа секој ден има по 100 абортуса
види вака мила предходно една девојка каза дека имало многу млади девојки сто се на сајтов а бас таквите имаат поголем број на партнери од мене и од тебе заедно и таквите посто ги менуваат и немаат поима од кого е како со абортираат сепак ова си е мое лицно мисленје не сакам никого да навредам