хаха мислам дека никој нема потреба да лаже на анонимен форум,и незнам зошто некој се возбуди и се вознемири само зошто некои девојки имале помалку сексуални партнери,никој не рече дека има нешто лошо во имањето на повеќе партнери,туку на секого како му се погодило,никој не се прави светица,фала богу,поготово не на форум...темиве се за споделувања искуства и мислења без никој да е осудуван за тоа што ке го изјави,смешни сте,нема зошто да се расправаме за бројот на сексуалните партнери,СМЕШНО Е!
КАКО ПРВО И ОСНОВНО ПИШЕТЕ КОЛКУ ГОДИНИ ИМАТЕ НЕ ТУКА ЕДЕН ДВА 1,2,1,2,1,,1,2 ............ А ИМАТЕ ЕДВАЈ 16 ГОДИНИ ЈАС НА ВАШИ ГОДИНИ НЕ ЗНАЕВ ШТО СЕ ТОА СЕКСУАЛНИ ОДНОСИ А ТУКЕ ЕДНА ВИКА ДЕВИЦА БЕЗ АНАЛЕН И ОРАЛЕН КАДЕ ЗИВЕЕТЕ БЕ АЛОООООООООООООО ЗНАЦИ БИТНИ СЕ ГОДИНИТЕ ЈАС СУМ ИМАЛА ПОВЕКЕ САМО НЕ СЕ МНОГУ САМО 2 ЦА СЕ ОД ЛЈУБОВ ДРГОТО Е ЦИСТА ХЕМИЈА СЕ ОД ПОТРЕБА НЕЛИ СУМ ПАТУВАЛА МНОГУ И ИМАМ УСКУСТВО СО СЕКАКВИ НЕМА ПОУБАВО чУСТВО ОД АДРЕНАЛИНОТ СТО ГО НОСИ СЕКСОТ ЗА ЕДНА ВЕЧЕР ВЕРУВАЈТЕ АМА ЈАС СУМ ЗАВИСНИК ОД АДРЕНАЛИНННН ПС ИАКО СЕ БИЛЕ ЗАБРАНЕТИ ЗАРАДИ ДЕЛОВЕН ИЛИ РАБОТЕН ОДНОС СЕПАК СЕУШТЕ МОЖАМ ДА СЕ ГЛЕДАМ СО СИТЕ КОГА САКАМ...
^^^Не знаеше што е тоа секс на 16, а си имала со колку? Тука пиша во кој контекст? Да судиш или да се фалиш?
Хахахахахахахаха.... Со колку си имала,колку години имаш и кога ти бил првиот?!! Од каде знаеш па ти по колку години имаат,кога не пишале,па викаш да пишат?! Едит.24?!Е така...до 18 светица(претпоставка дека се 1,ама затоа во рок од 6 години два пати се заљубила,а на други не зна се број!хахахахаха...кога ќе тргне,тргнато е.Аирлија!
Јованка абе ти многу контрадикторна ... Прво велиш вака-така,осудуваш години,број на партнери ваму таму...А после тоа како ти многу си искусила,олку-онолку си пробала... Значи? Уште од мала си практикуваш а? Ццццц...Сам себе убијал..
Многу се нервирам со вакви постови,сакам речам,незнам кажам Kaква врска имаат годините со бројот на сексуални партнери? Каква врска има и патувањето? Јас сум 30години па сум имала само 2партнери и аллооооооо зависи до човекот а не до местоположбата на живеење.....цццццццццццц......жалосно
Ако си постара уште полошо,ти текнало да се испукаш на стари години.Оди раѓај ондак,не проповедај. Него,ај не и обрнувајте внимание да не ја упропастуваме темата.Што сака нека пишува.
Постара? Е колку постара, две години постара од мене? Или? Туку дај, сексот е практика за сите живи суштества, ако си постара не значи дека треба да сексаш се живо и диво, само затоа што ти треба адреналин
Епа алал да ти е се гледа дека многу зрело размислуваш, а и дека доста "си патувана"...само имај во предвид дека таквите многу лесно ги '"обележуваат"
луге погрешно ме свативте сакав да ви кажам дека се е релативно!!! и дека дали имас 1 или 50 и си курва и светица е релативно [u]битно е ти како се осекаш [/u]јас имам 28 години и верувајте не сум некоја со сексуална сисфункција сто секса све сто ке и дојде, ке се слуци една година да немам никој па следната двајца нови и некој стар и се собрала бројката не повеке од 10 немам стален партнер бидејки имам лошо искуство со предходната долга врска и јас гледам на мажите како на потреба од време на време дали ме рзбравте сега со сакам да ви кажам
и некако имав цуство дека пишуваат помали девојчиња и затоа написав во контекстот на зрели луге мислем сексот без обврска би бил по ризичена за категоријата до кај 20 ама и ова е релативно со годиниве сепак треба да се има некој зрелост за да се прават вакви